Mali wredni wikingowie

Fanga i Trach są wikingami i rodzeństwem. Chcą, aby rodzice byli z nich dumni, a żeby tak było, muszą być złymi wikingami. Kradną, plądrują, polują na Trole i doskonale się przy tym bawią. Jakie przygody przeżyją?

Książka, której nie da się przeczytać, zachowując powagę. Pełna przygód, humoru, zabawnych momentów. To pozycja, z którą dziecko po prostu dobrze się bawi.

Znajdziemy w niej czarno białe ilustracje adekwatne do treści. Przyciągają wzrok i zachęcają do sięgania po książkę.

Tekst jest napisany dużą książką, co sprawia, że śmiało, można podarować, początkowym czytelnikom.

„Mali wredni wikingowie” to książka, która spodoba się każdemu, kto lubi czytać książki pełne przygód i humoru. My z przyjemnością polecamy.

Recenzja pojawiła się również na moim blogu - Mama, żona - KOBIETA

Informacje dodatkowe o Mali wredni wikingowie:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2022-04-13
Dodał/a opinię: Anna Kaczor

Tagi: Dzieci od ok. 6 lat bóg

Zobacz opinie o książce Mali wredni wikingowie

Kup książkę Mali wredni wikingowie

Koszmarny Karolek i odlot z polotem
Francesca Simon0
Okładka ksiązki - Koszmarny Karolek i odlot z polotem

Kolekcja arcydożartych żartów i niecnych podstępów w wykonaniu najbardziej koszmarnego bohatera literatury dziecięcej, Koszmarnego Karolka! Cześć! Jestem...

Koszmarny Karolek
Francesca Simon0
Okładka ksiązki - Koszmarny Karolek

Koszmarny Karolek ma głowę pełną koszmarnych pomysłów, które pomagają mu zrealizować jego koleżanki i koledzy z klasy: Wredna Wandzia, Bezwzględny...