Każde twoje słowo

Rok 2019. Karolina wiedze wspaniałe życie. Jednak ma za sobą przeszłość pełną sekretów, do których ciężko przyznać się nawet najbliższym. Kiedy pewnego wrześniowego poranka spóźnia się na spotkanie z nowym londyńskim współwłaścicielem firmy, zamiera. Wraz z mężczyzną powracają do niej wydarzenia sprzed lat.

Rok 1999. Nelson wraz z kolegami prowadzi typowe studenckie życie. Pewnego dnia na jednej z imprez poznaje dziewczynę o szmaragdowych oczach. Nelson wie, że nie spocznie dopóki nie pozna jej bliżej.

Dwie płaszczyzny czasowe i dwie różne historie. Co je ze sobą łączy ? Wszystkiego dowiecie się z najnowszej powieści Marty Reich.

Powieść, którą stworzyła Marta Reich to wspaniała historia o niespełnionej miłości, trudnych wyborach i ludzkich dramatach. Historia ta przepełniona jest całą gamą emocji począwszy od pierwszego zauriczenia, prawdziwych uczuć, szczęścia i radości poprzez kłamstwa, zdradę, smutek a nawet żałobę po stracie bliskiej osoby. Piękna i niezwykle intrygująca, wciąga tak, że nie sposób jej odłożyć. Już dawno nie czytałam tak wspaniałej powieści obyczajowej. Niezwykle trudno jest mnie wzruszyć, a autorce się to udało. Było to moje pierwsze spotkanie z twórczością Pani Marty i z pewnością nie ostatnie. Autorka dała mi wszystko, czego może oczekiwać czytelnik. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Polecam Wam z całego serca zatracić się w tej pięknej, niespiesznej powieści.

Dziękuję @proszynski_wydawnictwo za możliwość przeczytania książki 💙

Informacje dodatkowe o Każde twoje słowo:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2021-06-08
Dodał/a opinię: Ilona Wolińska

Tagi: obyczajowe

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce Każde twoje słowo

Kup książkę Każde twoje słowo

Morderstwo i cała reszta
Marta Reich0
Okładka ksiązki - Morderstwo i cała reszta

Młoda redaktorka poczytnego pisma dla kobiet „Madame”, Pola Białohorska, niespodziewanie otrzymuje od szefa polecenie przeprowadzenia wywiadu...