wieczór spędzony z szalona Amą był cudny.Oczarowała mnie sposobem bycia i humorem.Potrafi zaszaleć a później szukać prawdy,którą chce odkryć i mieć szczęśliwy związku na które tak długo czekała.
Mocną stroną powieści jest humor wraz z nieprzewidzianymi zdarzeniami powodującymi przybliżenie odkrycia prawdy.Z niecierpliwością czytałam każda stronę w książce,ponieważ byłam ogromnie ciekawa kim okażą się faceci z którymi całowała się bohaterka.Ich poszukiwania,późniejsze spotkania oraz dedukcja wyboru odpowiedniego kandydata powodowała mój uśmiech na twarzy.
Autorka dostarcza mnóstwa zabawnych scen oraz nie przyjmowania się bohaterów z wpadek podczas spotkań.Towarzyszenie bohaterce było cudowne.Mogłam z nią przeżywać jej wzloty i upadki.Dodanie do fabuły relacji z mamą i opiekę w trudnym czasie mnie oczarowała-taką córkę każdy chciałby mieć.
Poznanie prawdy było niezwykle zaskakujące.Nie przewidziałam tego,że los potrafił bohaterom zrobić takiego psikusa.
Lektura jest dowodem na to,że nigdy nie wolno się poddawać,jeśli w grę wchodzi miłość💞Wtedy determinacja i nie poddawanie się w chwilach porażki jest bardzo ważne!
Zakochacie się w tej radosnej historii☀Z całego serca wam ja polecam
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-09-20