Zrządzenie losu

Żeby przekonać się, kim naprawdę jesteś, porzuć wyobrażenia o tym, jaka być powinnaś! Każdy z nas chciałby czasem być kimś innym. Jenny Shaw słyszy za sobą wołanie „Jessie!” w hotelowym holu i odruchowo ogląda się przez ramię. Całe życie była grzeczna i układna, jednak tym razem coś każe jej skorzystać z okazji i podszyć się pod Jessie Morgan, do której jest uderzająco podobna. Samotna i zagubiona, niespodziewanie zyskuje krąg serdecznych przyjaciół i ku swemu ogromnemu zaskoczeniu wdaje się w romans. Zgłębiając przeszłość Jessie, odkrywa tajemnicę, która nakłania ją do kolejnego śmiałego kroku w nieznane. Co z tego wszystkiego wyniknie?

Informacje dodatkowe o Zrządzenie losu:

Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Agnieszka Barbara Ciepłowska
Ilustracje:studio-kreacji.pl/Muna Nazak

Kup książkę Zrządzenie losu

Zrządzenie losu - opinie o książce

"Zrządzenie losu " to książka nietuzinkowa. Zaczynając ją czytać należy się odpowiednio do tego przygotować. Przede wszystkim trzeba zadbać o ciszę i spokój, dobrą kawę i coś dobrego do przegryzienia, ponieważ... jak zaczniecie czytać, nie oderwiecie się ani na moment.

Zabawna sytuacja ale w ostatecznym rozrachunku daje nam mocno do myślenia o tym co ważne w życiu, o przyjaźni i uczciwości, o tym jak jedno niewinne kłamstwo może zaważyć na całym naszym życiu.

Piękna z polotem powieść z pewnością umili każdemu czas wolny jak mnie:)

Zostań
Allie Larkin 0
Okładka ksiązki - Zostań

Jej piesek miał być puchatą kulką grzecznie śpiącą w nogach łóżka. Cóż, zakupy w sieci zawsze wiążą się z ryzykiem? Po ślubie mężczyzny swojego życia oraz...