Zdrowe myślenie. Jak przekuwać porażki w sukcesy i zarabiać na tym miliony

Chwytaj każdy dzień!

Co tak naprawdę chcesz w życiu osiągnąć? Ile tracisz przez niszczące Cię obawy i frustrację? Czy potrafisz myśleć trzeźwo w sytuacjach kryzysowych?

Oczyszczenie myśli i emocji. Od czasu do czasu każdy z nas tego potrzebuje. Tom Mulholland doświadczył takiego stanu niejeden raz. Przetrwał tsunami, gdy wielka fala rzuciła go w środek dżungli. Przeżył katastrofę lotniczą. Wybranka porzuciła go dla innego, gdy nie dostał się na medycynę. Wykonywał wiele zawodów, od strażnika leśnego po lekarza. I -- oczywiście -- jest z tych wszystkich doświadczeń bardzo zadowolony.

Ślepy los raz po raz rzuca nam wyzwania. Możemy ich unikać i izolować się od życia coraz szczelniejszą barierą niespełnienia i gniewu. Nie wiadomo czemu tak wielu z nas, świadomie czy nie, wybiera tę drogę. O ileż lepiej jest jednak wychodzić naprzeciw marzeniom, zarzucać co dzień worek na plecy i wyruszać w świat ku nowej przygodzie!

Tom Mulholland zebrał w tej książce pokrzepiające historie o cudzie, jakim jest życie. To opowieści:

o odwadze, o współczuciu, o pewności siebie, o oddaniu, o zaufaniu, a nade wszystko o zdrowym myśleniu.

Jak twierdzi autor, rozsądek i zdolność do przezwyciężania obaw to najcenniejsze, co każdy z nas posiada. Zatem łap swe szczęście w locie i bądź dobrej myśli. Niech ta książka stanie się balsamem dla Twojej duszy i mostem na drodze do trwałego spełnienia!

Informacje dodatkowe o Zdrowe myślenie. Jak przekuwać porażki w sukcesy i zarabiać na tym miliony:

Wydawnictwo: Sensus
Data wydania: 2007-02-15
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Zdrowe myślenie. Jak przekuwać porażki w sukcesy i zarabiać na tym miliony

Zdrowe myślenie. Jak przekuwać porażki w sukcesy i zarabiać na tym miliony - opinie o książce