Późna wiosna i lato to czas, w którym stragany aż uginają się od darów natury - przede wszystkim warzyw, ale także wspaniałych owoców: truskawek, malin, porzeczek. Najlepsze są oczywiście świeże, jednak istnieje sposób, by cieszyć się ich smakiem przez cały rok. Wystarczy zapas słoików, dobre chęci i nasza książka - będziesz zdumiona, jak szybko półki w piwnicy lub spiżarni zapełnią się smacznymi przetworami. Rodzina też błyskawicznie je pokocha.
Wydawnictwo: Bellona
Data wydania: 2015-07-30
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Mapa Łodzi zawiera plany adresowe osiedli ( Kolorowe Ulice). Plan centrum w skali 1: 10000 oraz schemat komunikacji miejskiej....
Nowe zeszyty Lilla Lou Kolejne kreatywne książki Lilla Lou na wygodnej spirali. Wielbicielki serii zachwycą się nowymi pomysłami i inspiracjami modowymi...
Chcę przeczytać,