Wielka księga orędowników. Modlitwy do świętych na każdy dzień

Okazały modlitewnik. Imponujący zbiór modlitw w układzie kalendarza liturgicznego - na uroczystości, święta, wspomnienia dedykowane Matce Najświętszej, świętym i błogosławionym.

Biogramy naszych orędowników, modlitwy, litanie i nowenny za ich przyczyną. Zaproszenie do świętych obcowania każdego dnia.

Treść opracowana przez cenionego duszpasterza, ks. dr. Zbigniewa Sobolewskiego, kapłana diecezji siedleckiej, teologa moralistę, autora popularnych publikacji i modlitewników.

Publikacja pełna pokoju i nadziei, zachęcająca nas do naśladowania zapału, zaangażowania

i wytrwałości świętych. Ucieszą się nią szczególnie osoby pragnące wzbogacić swoją modlitwę, pogłębić swoją wiarę.

Bogactwo treści oraz piękna szata graficzna, nadają ponadczasową wartość tej księdze, która może się stać dzięki temu wspaniałą pamiątką na całe życie, podarowaną np. z okazji ślubu, ważnej rocznicy, urodzin, bierzmowania lub Pierwszej Komunii.

Informacje dodatkowe o Wielka księga orędowników. Modlitwy do świętych na każdy dzień:

Wydawnictwo: Jedność
Data wydania: 2021-11-10
Kategoria: Duchowość, religia

Tagi: bóg

Kup książkę Wielka księga orędowników. Modlitwy do świętych na każdy dzień

Bajki dla młodszych i starszych
ks. Zbigniew Sobolewski0
Okładka ksiązki - Bajki dla młodszych i starszych

Oto przyjazny dzieciom zbiór bajek, które w prosty sposób przekazują, co w życiu jest naprawdę ważne, i ukazują różnicę między...

Mówił im wiele w przypowieściach
Ks. Zbigniew Sobolewski0
Okładka ksiązki - Mówił im wiele w przypowieściach

Mimo że od ich wygłoszenia upłynęło tak wiele stuleci, przypowieści Jezusa nadal fascynują swą mądrością, prostotą i pięknem. Są doskonałym sposobem poznawania...

Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska