Wesołe zadania dla przedszkolaka. Gry i zabawy dla chłopca i dziewczynki

Książeczka dla dzieci w wieku przedszkolnym z zadaniami do rozwiązywania i kolorowania.

Dzięki specjalnie dobranym ćwiczeniom, dzieci ćwiczą rękę i umysł oraz nabywają nowych umiejętności świetnie się przy tym bawiąc.

Informacje dodatkowe o Wesołe zadania dla przedszkolaka. Gry i zabawy dla chłopca i dziewczynki:

Wydawnictwo: OLESIEJUK
Data wydania: 2013-07-15
Kategoria: Podręczniki

Kup książkę Wesołe zadania dla przedszkolaka. Gry i zabawy dla chłopca i dziewczynki

Wesołe zadania dla przedszkolaka. Gry i zabawy dla chłopca i dziewczynki - opinie o książce

"Wesołe zadania dla przedszkolaka" to zajęcie dla rodzica i małego dziecka na długi czas. Książka zawiera w sobie mnóstwo stron do kolorowania oraz zadań do wykonania. Uczy i bawi jednocześnie. Bardzo polecam!
Mia i Ja. Podróż do Centopii. (#2). Książka z naklejkami
Okładka ksiązki - Mia i Ja. Podróż do Centopii. (#2). Książka z naklejkami

,,Mia i ja. Podróż do Centopii" to książeczka z naklejkami wielokrotnego użytku skierowana do dziewczynek w wieku 5-12 lat, oparta na popularnym serialu...

Kaprysik. Damskie historie
Okładka ksiązki -  Kaprysik. Damskie historie

Książeczka ,,Kaprysik. Damskie historie", z pięknymi zdjęciami z archiwum bohaterek, jest o sprawach niewielkich, i format też ma niewielki. Akurat do...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;