Walentynki 2000

Trzy zebrane w tej książce opowiadania powstały z myślą o Dniu Zakochanych. Łączy je także czas, szczególny czas, kiedy święty Walenty, pomaga wszystkim zakochanym - szczęśliwie i nieszczęśliwie, teraz i kiedyś - wyznać wreszcie skrywaną miłość. DOM NADZIEI- Anne Stuart Marike jest projektantką ubrań dla kobiet w ciąży. Will poważnym prezesem wielkiego wydawnictwa. Nie łączy ich nic poza tym, że siostra Willa gwałtownie potrzebujenowych ubrań, a Marike jest najwłaściwszą osobą, która mogłaby dogodzić jej gustom. Okazuje się jednak, że przeciwieństwa przyciągają... WALENTYNKOWA NIESPODZIANKA - Tara Taylor Quinn Kiedy w walentynkowy poranek Gabe znalazł na progu swego domu podrzucone w wiklinowym koszu niemowlę, pomyślał że los znowu z niego zadrwił. Lecz kiedy przekonał się, że dziecko jest jego córką, przypomniał sobie o jedynej kobiecie, którą kiedykolwiek kochał - i znów zatęsknił. WIECZÓR ZAKOCHANYCH -Jule McBride O tym, że Eloise Hunter i C.D.Valentine są w sobie zakochani, wiedzą chyba wszyscy - poza nimi. On jest dla niej nieziszczalnym marzeniem i ideałem męskiej urody, ona dla niego ukochaną sąsiadką i najlepszym przyjacielem. Pewnie nigdy nie spędziliby razem walentynkowego wieczoru, gdyby nie pewien przypadek... Bohaterowie tych historii podchodzą zrazu sceptycznie do walentynkowych czarów, szybko jednak się przekonują, że najgorsza choroba duszy - to brak wiary we własne szczęście... Harlequin Enterprises, 2000

Informacje dodatkowe o Walentynki 2000:

Wydawnictwo: HarperCollins Polska
Data wydania: 2000 (data przybliżona)

Kup książkę Walentynki 2000

Walentynki 2000 - opinie o książce