W piekarni Pięciu Przemian. Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski

Ocena: 0 (0 głosów)

Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe... oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.

Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.

Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo.

Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!

Informacje dodatkowe o W piekarni Pięciu Przemian. Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2015-05-29
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 9788365170026
Liczba stron: 192

więcej

Kup książkę W piekarni Pięciu Przemian. Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

W piekarni Pięciu Przemian. Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski - opinie o książce

Inne książki autora
Lato w kuchni Pięciu Przemian. Przepisy wegetariańskie
Anna Czelej0
Okładka ksiązki - Lato w kuchni Pięciu Przemian. Przepisy wegetariańskie

Lato to jedyna pora roku tak obfita w świeże warzywa i owoce. Dojrzewające w słońcu sezonowe owoce i warzywa wzbogacone warzywami strączkowymi, kiełkami...

Praktyczne gotowanie według pięciu przemian. Tradycyjna medycyna chińska w kuchni
Anna Czelej0
Okładka ksiązki - Praktyczne gotowanie według pięciu przemian.  Tradycyjna medycyna chińska w kuchni

Najlepsza książka psychologiczna 2011 - kategoria: zdrowie, dieta - wybór Jury   Możesz jeść to, co zwykle, i poprawić swoje zdrowie. Gotowanie według...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Zły Samarytanin
Jarosław Dobrowolski ;
Zły Samarytanin
Kobiety naukowców
Aleksandra Glapa-Nowak
Kobiety naukowców
Skazana na niepamięć
B. M. W. Sobol ;
Skazana na niepamięć
Nóż
Salman Rushdie
Nóż
Apaszka w kwiaty jabłoni
Anna Wojtkowska-Witala
Apaszka w kwiaty jabłoni
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy