W Kopytkowie. Czary w Kopytkowie - autograf K. Dowbor

EDYCJA LIMITOWANA Z AUTOGRAFEM. Każdy egzemplarz z odręcznym podpisem Katarzyny Dowbor.

Mieszkańcy stajni w Kopytkowie nigdy się nie nudzą. Pewnego ranka Niunio na swojej głowie i ogonie odkrywa kolorowe loki. I to właśnie wtedy, gdy do stajni przyjeżdża urocza Lukrecja. Skąd się wzięły te roztańczone loki? Czy to jakieś czary? A może w tej sprawie łapki i kopyta maczali inni mieszkańcy stajni? Może nawet sama pani Kasia i jej wnuczka Janeczka?

Dla dzieci, które już jeżdżą konno. I tych, które dopiero o tym marzą. Do czytania samodzielnie albo w stadzie.

Książka zawiera ukryte filmy do odblokowania na telefonie lub komputerze. Katarzyna Dowbor, uwielbiana dziennikarka, a prywatnie miłośniczka koni i właścicielka stajni, opowiada o ukochanych koniach... A nawet zdradza ich tajemnice!

Tę książkę można czytać nie tylko po polsku. Na telefonie lub komputerze odkryjesz jej treść po ANGIELSKU lub UKRAIŃSKU. Porównuj słowa i zwroty. Ucz się języków.

Informacje dodatkowe o W Kopytkowie. Czary w Kopytkowie - autograf K. Dowbor:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2024-09-21
Kategoria: Inne

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Publikacje o opiece nad zwierzętami domowymi dla dzieci i młodzieży - konie i kuce Publikacje o przyrodzie zwierzętach i świecie natury dla dzieci i młodzieży Beletrystyka dla dzieci i młodzieży Opowieści humorystyczne dla dzieci i młodzieży Opowieści o zwierzętach i przyrodzie dla dzieci i młodzieży Publikacje o gospodarstwach rolnych dla dzieci i młodzieży Opowiadania dla dzieci i młodzieży Publikacje z wiedzy o świecie dla dzieci i młodzieży Polski Ukraiński Angielski Dzieci od ok. 5 lat

Kup książkę W Kopytkowie. Czary w Kopytkowie - autograf K. Dowbor

Mona Mysia
Marcin Kozioł0
Okładka ksiązki - Mona Mysia

Powszechnie wiadomo, że dla myszy nie ma nic ważniejszego od kawałka pysznego sera. Nic więc dziwnego, że podczas wieczornego spaceru Mona Mysia nie mogła...

Wombat Maksymilian i Misja na Dachu Świata
Marcin Kozioł0
Okładka ksiązki - Wombat Maksymilian i Misja na Dachu Świata

Mam na imię Maks. Ale to już pewnie wiesz. No i nie muszę chyba powtarzać, że wszystko robię na maksa... Zdarza się, że wpadam przez to w tarapaty, ale...