Wydaje ci się, że wegańskie jedzenie jest drogie, a przygotowywanie posiłków na wynos wymaga wiele czasu i wysiłku? Nic bardziej mylnego!
Natalia Krupska, autorka książki ,,Vege słodkie na co dzień i na święta" udowadnia, że weganizm może być dla każdego - nawet w trudnych warunkach i ciągłym pośpiechu! Wystarczy nauczyć się odpowiednio planować posiłki i poświęcić na gotowanie nie więcej niż pół godziny dziennie, by zadbać o swoje zdrowie i wykształcić nawyki, które będą nam służyć przez lata.
W środku znajdziesz:
100 przepisów na wegańskie obiady, śniadania i przekąski, które z łatwością zabierzesz ze sobą do pracy lub szkoły, pyszne, różnorodne dania na bazie prostych, tanich i łatwo dostępnych składników, bazowe przepisy na błyskawiczne domowe pieczywo, konfitury, pasty i smarowidła, zdrowsze, wegańskie alternatywy sklepowych słodyczy, batoników i ciastek, informacje o makroskładnikach i kaloryczności, które pomogą ci ułożyć zbilansowany jadłospis.Gotuj po wegańsku - prosto, smacznie, w nie dłużej niż 30 minut dziennie!
Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2022-02-23
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 272
Wegańskie wypieki - to proste! Jak upiec ulubione ciasto w zdrowszej i lżejszej wersji, bez glutenu i laktozy? Czym zastąpić cukier, masło czy...