Uwodziciel bez szans

„Ten romans aż iskrzy od emocji, namiętności, sekretów i wdzięku”. „KIRKUS REVIEWS” On myśli, że ona chce go usidlić. Ona nie chce mieć z nim do czynienia. Lecz wspólna podróż sprawi, że pękną bariery, a przeciwieństwa zaczną się niebezpiecznie przyciągać... Gdy Sophie Talbot publicznie wpycha do sadzawki swego szwagra, który zdradza jej siostrę, odwraca się od niej całe towarzystwo. Jedynym wyjściem jest ucieczka z Londynu. Lecz powóz, do którego Sophie zakrada się w przebraniu, powiezie ją w zupełnie niespodziewanym kierunku... King, markiz Eversley, słynie ze skandali i reputacji uwodziciela. Wezwany nagle do rodzinnej posiadłości niechętnie rusza w długą, nudną drogę. Gdy okazuje się, że w jego powozie ukryła się piękna dziewczyna, podróż staje się ekscytująca… SARAH MACLEAN, jedna z ulubionych w Polsce autorek romansów historycznych, skończyła studia historyczne na Uniwersytecie Harvarda. Potem odkryła książki Jane Austen. I już wiedziała, co będzie robić w życiu. Od 2010 roku pisze błyskotliwe romanse historyczne wypełnione mrocznymi sekretami i gwałtownymi namiętnościami. Wszystkie trafiają na listy bestsellerów „New York Timesa” i „USA Today”, zdobywają najwyższe nagrody gatunku i są wydawane w 17 krajach.

Informacje dodatkowe o Uwodziciel bez szans:

Wydawnictwo: Amber
Data wydania: 2016-03-10
ISBN: 978-83-241-5752-5

Kup książkę Uwodziciel bez szans

Uwodziciel bez szans - opinie o książce

Avatar użytkownika - Shi4
Shi4