USA część zachodnia. Wydanie 1

Ocena: 0 (0 głosów)

Złoty Stan – taki przydomek nadano Kalifornii w okresie gorączki złota. W tej części USA poza drogocennym kruszcem znajdziemy również największe drzewo świata, sekwoje liczącą około 2500 lat, najgorętsze miejsce na terenie Ameryki oraz najpiękniejsze wybrzeże. Zachodnia część USA to teren niemal samych "naj". Różnorodność krajobrazów, zasobów naturalnych i ciekawostek przyrodniczych jest tak wielka, ze nie sposób opowiedzieć o wszystkim, trzeba tam pojechać i je zobaczyć!

Ruszajcie w świat z przewodnikami Michelina!

Zapraszamy w podróż po najwspanialszych regionach świata.

W trzech częściach Zielonego Przewodnika znajdziecie niezbędne informacje, dzięki którym odkryjecie cel Waszej podróży:

Organizacja podróży – informacje przydatne przed i w trakcie wyjazdu O USA – wiadomości geograficzno-historyczne i kulturowe Odkrywanie USA – trasy zwiedzania i opisy interesujących miejsc

Gwiazdki (tradycyjny system oceny atrakcji turystycznych)
*** zobacz koniecznie
** warto odwiedzić
* godne uwagi

Precyzyjne mapy

Mapa ogólna Plany miast Mapy tematyczne i trasy wycieczek Mapy wycieczek objazdowych

Informacje dodatkowe o USA część zachodnia. Wydanie 1:

Wydawnictwo: Bezdroża
Data wydania: 2014 (data przybliżona)
Kategoria: Przewodniki turystyczne
ISBN: 9788324697465
Liczba stron: 480

więcej

Kup książkę USA część zachodnia. Wydanie 1

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

USA część zachodnia. Wydanie 1 - opinie o książce

Inne książki autora
Opowieści biblijne. Tom 24. Wielki podróżnik święty Paweł (książka + CD)
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Opowieści biblijne. Tom 24. Wielki podróżnik święty Paweł (książka + CD)

Kto pierwszy opowiadał nam o Jezusie i uczył modlitwy do Anioła Stróża? Oczywiście Babcie i Mamy, mądre strażniczki tradycji i wiary. W kolekcji audiobooków...

Kuchnia kanibala czyli 22 potrawy z człowieka
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Kuchnia kanibala czyli 22 potrawy z człowieka

Jedyna na rynku, bogato ilustrowana książka kucharska dla nieortodoksyjnego smakosza. Już nigdy nie zaskoczy cię niespodziewana wizyta teściów,...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;
Z pamiętnika jeża Emeryka
Obca kobieta
Katarzyna Kielecka
Obca kobieta
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Oczy Mony
Thomas Schlesser
Oczy Mony
Rok szarańczy
Terry Hayes
Rok szarańczy
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy