Uczę się i bawię. Poznaję cyferki

Książka Poznaję cyferki zawiera proste ćwiczenia, dzięki którym dzieci poznają cyfry od 1 do 9 i rozpoczną naukę liczenia.

Uczę się i bawię to seria książek edukacyjnych dla dzieci w wieku przedszkolnym, które chcą poznać litery i cyfry. Książki ćwiczą spostrzegawczość i sprawność manualną, uczą logicznego myślenia i koncentracji oraz przekazują wiedzę niezbędną w dalszej edukacji.

Kolorowe naklejki służą nie tyko nauce, ale także uatrakcyjniają wykonywanie zadań.

Informacje dodatkowe o Uczę się i bawię. Poznaję cyferki:

Wydawnictwo: Zielona Sowa
Data wydania: 2017 (data przybliżona)
Kategoria wiekowa: 3-5 lat

Tagi: bóg

Kup książkę Uczę się i bawię. Poznaję cyferki

Uczę się i bawię. Poznaję cyferki - opinie o książce

Avatar użytkownika - justynawm
justynawm
Przeczytane:2019-02-14, Ocena: 6, Przeczytałam,

Książka zawiera atrakcyjne zadania pomocne w poznawaniu cyfr od 1 do 9. Zadania podobają się maluchom i nawet trzylatek dał sobie z nimi radę. Trzeba tu liczyć, rysować, naklejać naklejki, pisać po śladzie, zakreślać, więc zadania są różnorodne. Ładna kolorystyka i układ graficzny stron.

praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Sudety. Karkonosze, Góry Izerskie, Góry Sowie, Góry Stołowe, Masyw Śnieżnika. Wydanie 2

Różnorodność krajobrazów, baśniowe labirynty skalne Gór Stołowych, dzikie ostępy Gór Bialskich oraz zachowane poniemieckie kompleksy militarne pozwolą...

Mały miś idzie do miasta
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Mały miś idzie do miasta

Wklejając kolorowe naklejki w miejsce szarych obrazków w zdaniach, Twoje dziecko uzupełni treść opowiadania o Małym Misiu. Poza naklejkami z obrazkami...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk