Turlacz. Tęczowy pies

"Turlacz. Tęczowy pies” to debiutancka książka 10-letniej Lily Sikory, która stworzyła opowieść o przyjaźni, odwadze i spełnianiu marzeń.

Jej niezwykła opowieść to historia kolorowego psa o imieniu Turlacz, który podczas jednej ze swoich przygód gubi się, a następnie staje przed wieloma wyzwaniami, które uczą go odwagi i przyjaźni.

Lily przeniosła na papier swoją bogatą wyobraźnię, tworząc opowieść, która zachwyca czytelników w każdym wieku. Wspólnie z ilustratorem, Danielem Włodarskim, udało jej się stworzyć piękną i pełną emocji książkę.

"Lily dzięki swojej twórczości, inspiruje innych do walki o swoje marzenia i pokazuje, że nawet najmniejsze kroki mogą prowadzić do wielkich osiągnięć. Jej książka jest dowodem na to, że prawdziwa pasja i talent przezwyciężają wszelkie przeszkody"

- Fenek Publishing -

"Trzymają Państwo w dłoniach opowieść o tym, co w życiu najważniejsze – o przyjaźni, odwadze i walce o swoją przyszłość. Pod płaszczem bajki o kolorowym psim bohaterze skrywa się coś prawdziwego i pięknego. Taka właśnie jest młoda autorka tej opowieści. Lilia przeniosła na papier swój sen. Nie bez powodu przyśnił się on właśnie Jej – dzielnej dziewczynie z głową pełną marzeń i ideałów, która pomimo pewnych przeciwności twardo prze naprzód. Turlacz, główny bohater tej bajki, dopiął swego, wykazując się niezwykłym jak na szczeniaka sprytem i zdolnością logicznego myślenia. Wierzę, że Lila także osiągnie w życiu to, co zechce. Miałam okazję ją poznać i szczerze polubić, więc z prawdziwą przyjemnością będę kibicować jej w tej artystycznej, pisarskiej drodze"

- Dominika Gałka -

autorka bajek i wierszy dla dzieci

Informacje dodatkowe o Turlacz. Tęczowy pies:

Data wydania: 2024-09-20
Ilustracje:Daniel Włodarski

Tagi: #turlaczteczowypies #lilysikora #książkidladzieci #tęczowypies #fenekpublishing #

Kup książkę Turlacz. Tęczowy pies