Trudno nie wierzyć w nic

Z Adamem Nowakiem, liderem zespołu Raz Dwa Trzy, rozmawia Cezary Sękalski: - o poszukiwaniu wiary, - byciu artystą, - przemianie wewnętrznej, - życiu, małżeństwie i zmaganiach z sobą. Książka zawiera wybór ponad 20 tekstów piosenek Adama Nowaka, w tym z najnowszej płyty "Skądokąd". To mądra, poruszająca opowieść o życiu artysty we współczesnym świecie, o konsekwencjach błądzenia i możliwości powrotu do szczęścia dzięki zawierzeniu swojego życia Temu, któremu wszystko zawdzięczamy. (merlin.pl)

Informacje dodatkowe o Trudno nie wierzyć w nic:

Wydawnictwo: Serafin
Data wydania: 2010-08-23
Kategoria: Duchowość, religia
ISBN: 978-83-60512-84-5

Kup książkę Trudno nie wierzyć w nic

Trudno nie wierzyć w nic - opinie o książce

Avatar użytkownika - Faustyna
Faustyna
Przeczytane:2013-11-11, Ocena: 6, Przeczytałam, 52 książki 2013, biografie, dzienniki,
Dla tego kto lubi Raz Dwa Trzy i zna ich teksty to jest to lektura obowiązkowa. Książka napisana w formie wywiadu rzeki z Sękalskim, pytania dotyczą jego życia prywatnego, tego w co wierzy, jakie miejsce w jego życiu zajmuje rodzina i praca artystyczna. Pomiędzy poszczególne strony wywiadu wplecione są teksty piosenek i nagle w kontekście sytuacji zaczyna się ich słuchać inaczej. Polecam!
Avatar użytkownika - mysha
mysha
Przeczytane:2013-03-20, Ocena: 6, Przeczytałam, 26 książek 2013, Mam,
Kupiłam tą książkę ze względu na Adama Nowaka- wokalistę mojego ulubionego zespołu. Przeczytałam ją od razu, bez żadnych przerw. Mądra i pouczająca, tak samo jak jego teksty piosenek.