Nowe, szóste wydanie książki ,,Transport" z dopiskiem - Nowe wyzwania będzie odpowiedzią na potrzebę rynku, jaką jest istnienie kompleksowej pozycji literaturowej poświęconej najbardziej aktualnym problemom transportu w Polsce i Unii Europejskiej. Ta książka, będąca kompendium aktualnej wiedzy o transporcie odpowiada na te wyzwania.
Nowe wydanie książki będzie dostosowane do nowych wyzwań, takich jak globalizacja i regionalizacja, innowacyjność i zrównoważony rozwój, i obejmie najnowsze problemy i tendencje w transporcie europejskim, w tym w Polsce.
Książka ta łączy wiele walorów, np.
? uniwersalność i kompleksowość (wyczerpująca teoria poparta praktyką i doświadczeniem zespołu autorskiego),
? aktualności i walory aplikacyjne (analiza najnowszych doświadczeń w Polsce i unijnej polityki transportowej pozwalają wskazać kierunki rozwoju transportu w Polsce),
? fachowość (problemy przedstawione z perspektywy najlepszych znawców tego tematu w Polsce, zarówno naukowców, jak i praktyków).
Wydawnictwo: PWN
Data wydania: 2016-02-15
Kategoria: Podręczniki
Zbuduj szkielet człowieka Niezwykła seria edukacyjnych książek, z których dziecko dowie się jak zbudowany jest człowiek i jak wyglądały dinozaury...
Publikacja, jest przewodnikiem po aktualnych aktach prawnych dotyczących ruchu drogowego. Zawiera nową ustawę o ruchu drogowym oraz wzory znaków drogowych....
Chcę przeczytać,