Nalewki to wspaniałe alkoholowe wyciągi z owoców, kwiatów lub ziół, znane i lubiane od pokoleń. Babcia trzymała w kredensie nalewkę ziołową na reumatyzm, malinową na rozgrzewkę i wiśniową na odpędzenie chandry. Lecznicze właściwości napitku wykorzystywane były od dawna. Oprócz zdrowotnego znaczenia, nalewki i likiery mają niepowtarzalne walory smakowe. W książce znajduje się ponad 50 przepisów na dawne i nowe trunki.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-03-27
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 64
Intencją tej książki jest przedstawienie zagadnień dotyczących ciąży, porodu, rozwoju dziecka i opieki nad nim. Poradnik ten nie jest obroną utartych poglądów...
See Earth in ten times more detail than ever before. From Antarctica to Korea, discover the Earth continent by continent with 102 detailed maps and cross...
Chcę przeczytać,