„Testy z gramatyki i słownictwa języka angielskiego" wydane zostały z myślą o uczniach gimnazjów, szkół średnich i wyższych. Również przygotowujący się do olimpiad języka angielskiego i do egzaminów do szkół średnich jak i maturalnych znajdą tu testy sprawdzające ich umiejętności. Testy o różnych stopniach trudności ułożone są od najłatwiejszych, na poziomie gimnazjów, do trudniejszych na poziomie maturalnym i FC. Umieszczony na końcu klucz pozwala na samodzielne korzystanie z tes

Informacje dodatkowe o Testy z gramatyki i słownictwa języka angielskiego. Dla gimnazjów, szkół średnich i wyższych.:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 83-88134-03-5

Kup książkę Testy z gramatyki i słownictwa języka angielskiego. Dla gimnazjów, szkół średnich i wyższych.

Testy z gramatyki i słownictwa języka angielskiego. Dla gimnazjów, szkół średnich i wyższych. - opinie o książce

Sułtanki
Iwona Kienzler 0
Okładka ksiązki - Sułtanki

Sułtanki, księżniczki, nałożnice, faworyty…Tajemnice haremu to nie tylko opowieści o przepychu i klejnotach, ale też o intrygach pałacowych i chęci...

Niezwykłe kobiety w nauce
Iwona Kienzler0
Okładka ksiązki - Niezwykłe kobiety w nauce

Przez wieki pokutował pogląd, że kobiety nadają się na strażniczki domowego ogniska, ich rolą jest rodzenie dzieci, a kariera to dla nich zamążpójście...