Tatarskie ziele w cukrze czyli staropolskie słodycze

Ocena: 0 (0 głosów)
Ładnie opowiedziane dzieje słodyczy i cukru. Kiedy się pojawił, jakie miał znaczenie? Prawdziwym rarytasem są przepisy kulinarne np na tatarak w cukrze właśnie.

Informacje dodatkowe o Tatarskie ziele w cukrze czyli staropolskie słodycze:

Wydawnictwo: Wydawnictwo AA
Data wydania: 2011 (data przybliżona)
Kategoria: Architektura, kultura, sztuka
ISBN: 978-83-60959-22-0
Liczba stron: 92

więcej

Kup książkę Tatarskie ziele w cukrze czyli staropolskie słodycze

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Tatarskie ziele w cukrze czyli staropolskie słodycze - opinie o książce

Inne książki autora
Kapłony i szczeżuje. Opowieść o zapomnianej kuchni polskiej
Jarosław Dumanowski0
Okładka ksiązki - Kapłony i szczeżuje. Opowieść o zapomnianej kuchni polskiej

,,Kapłony i szczeżuje" to opowieść o kuchni tak dawnej, że już zapomnianej. Kapłon, czyli wykastrowany i tuczony kogut, był najpopularniejszym składnikiem...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;
Z pamiętnika jeża Emeryka
Obca kobieta
Katarzyna Kielecka
Obca kobieta
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Oczy Mony
Thomas Schlesser
Oczy Mony
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Rok szarańczy
Terry Hayes
Rok szarańczy
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy