Tatarskie ziele w cukrze czyli staropolskie słodycze

Ocena: 0 (0 głosów)
Ładnie opowiedziane dzieje słodyczy i cukru. Kiedy się pojawił, jakie miał znaczenie? Prawdziwym rarytasem są przepisy kulinarne np na tatarak w cukrze właśnie.

Informacje dodatkowe o Tatarskie ziele w cukrze czyli staropolskie słodycze:

Wydawnictwo: Wydawnictwo AA
Data wydania: 2011 (data przybliżona)
Kategoria: Architektura, kultura, sztuka
ISBN: 978-83-60959-22-0
Liczba stron: 92

więcej

Kup książkę Tatarskie ziele w cukrze czyli staropolskie słodycze

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Tatarskie ziele w cukrze czyli staropolskie słodycze - opinie o książce

Inne książki autora
Kapłony i szczeżuje. Opowieść o zapomnianej kuchni polskiej
Jarosław Dumanowski0
Okładka ksiązki - Kapłony i szczeżuje. Opowieść o zapomnianej kuchni polskiej

,,Kapłony i szczeżuje" to opowieść o kuchni tak dawnej, że już zapomnianej. Kapłon, czyli wykastrowany i tuczony kogut, był najpopularniejszym składnikiem...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Grzechy Południa
Agata Suchocka ;
Grzechy Południa
Stasiek, jeszcze chwilkę
Małgorzata Zielaskiewicz
Stasiek, jeszcze chwilkę
Biedna Mała C.
Elżbieta Juszczak
Biedna Mała C.
Sues Dei
Jakub Ćwiek ;
Sues Dei
Rodzinne bezdroża
Monika Chodorowska
Rodzinne bezdroża
Zagubiony w mroku
Urszula Gajdowska ;
Zagubiony w mroku
Jeszcze nie wszystko stracone
Paulina Wiśniewska ;
Jeszcze nie wszystko stracone
Zmiana klimatu
Karina Kozikowska-Ulmanen
Zmiana klimatu
Szepty jeziora
Grażyna Mączkowska
Szepty jeziora
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy