Sztuka wędzenia. Domowy wyrób

Ocena: 0 (0 głosów)
W czasach współczesnych wędzenie nie jest już sposobem na utrwalenie żywności, a raczej pełni ono funkcję uszlachetniającą pokarmy, chociaż może nie tylko podnieść walory smakowe naszego produktu, ale i skutecznie je ograniczyć. Gatunek drewna użyty do wędzenia, sposób peklowania czy wędzenia mają zasadniczy wpływ na jakość finalnego produktu. Ksiązka powstała z myślą o tych, którzy na działkach czy ogródkach sklecili własne wędzarki i pragną uzupełnić swoją fachową wiedzę o tajnikach wędzenia.

Informacje dodatkowe o Sztuka wędzenia. Domowy wyrób:

Wydawnictwo: Ikon
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-910933-5-2
Liczba stron: 104

więcej

Kup książkę Sztuka wędzenia. Domowy wyrób

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Sztuka wędzenia. Domowy wyrób - opinie o książce

Inne książki autora
Białostockie smaki
Andrzej Fiedoruk0
Okładka ksiązki - Białostockie smaki

Nowe wydanie. Białostockie smaki to próba pokazania klimatu tego miasta lat sześdziesiątych ubiegłego wieku. Autor poprzez zapamiętane smaki z lat dzieciństwa...

Kawa
Andrzej Fiedoruk0
Okładka ksiązki - Kawa

Zapraszamy na wyprawę śladami kawy. Odkryj tajemnice uprawy i produkcji, poznaj intrygujące historie. Wypróbuj rozmaite przepisy - delektuj się aromatem kawy....

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Virion. Legenda Miecza. Ona
Andrzej Ziemiański ;
Virion. Legenda Miecza. Ona
Elfie, mamy problem!
Marcin Pałasz
Elfie, mamy problem!
Niepokorne
Sylwia Markiewicz
Niepokorne
Ja, diablica
Katarzyna Berenika Miszczuk ;
Ja, diablica
Noworoczne panny
Magda Knedler
Noworoczne panny
Kość niezgody
Monika Lech ;
Kość niezgody
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy