Sztuka wędzenia. Domowy wyrób

Ocena: 0 (0 głosów)
W czasach współczesnych wędzenie nie jest już sposobem na utrwalenie żywności, a raczej pełni ono funkcję uszlachetniającą pokarmy, chociaż może nie tylko podnieść walory smakowe naszego produktu, ale i skutecznie je ograniczyć. Gatunek drewna użyty do wędzenia, sposób peklowania czy wędzenia mają zasadniczy wpływ na jakość finalnego produktu. Ksiązka powstała z myślą o tych, którzy na działkach czy ogródkach sklecili własne wędzarki i pragną uzupełnić swoją fachową wiedzę o tajnikach wędzenia.

Informacje dodatkowe o Sztuka wędzenia. Domowy wyrób:

Wydawnictwo: Ikon
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-910933-5-2
Liczba stron: 104

więcej

Kup książkę Sztuka wędzenia. Domowy wyrób

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Sztuka wędzenia. Domowy wyrób - opinie o książce

Inne książki autora
Herbata bez tajemnic
Andrzej Fiedoruk0
Okładka ksiązki - Herbata bez tajemnic

Książka wyjawi Ci sekrety komponowania niepowtarzalnych mieszanek, dzięki którym codzienna czynność zyska rangę ceremonii....

Alkoholowe dzieje świata
Andrzej Fiedoruk0
Okładka ksiązki - Alkoholowe dzieje świata

Portery, giny, calvadosy, tequile, rosolisy i koniaczki, miody i bimberki... Napojów przynoszących radość i dodających osobliwego uroku każdej biesiadzie...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska
 Kalendarz adwentowy
Grzechy Południa
Agata Suchocka ;
Grzechy Południa
Stasiek, jeszcze chwilkę
Małgorzata Zielaskiewicz
Stasiek, jeszcze chwilkę
Biedna Mała C.
Elżbieta Juszczak
Biedna Mała C.
Sues Dei
Jakub Ćwiek ;
Sues Dei
Rodzinne bezdroża
Monika Chodorowska
Rodzinne bezdroża
Zagubiony w mroku
Urszula Gajdowska ;
Zagubiony w mroku
Jeszcze nie wszystko stracone
Paulina Wiśniewska ;
Jeszcze nie wszystko stracone
Zmiana klimatu
Karina Kozikowska-Ulmanen
Zmiana klimatu
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy