Szkoła magicznych zwierząt. Odjazd!

Inne wydania:

Czwarta część magicznej serii.

Afera w szkole magicznych zwierząt! Nauczycielka, panna Cornfield, przyłapuje Silasa na czymś naprawdę paskudnym. Wyrzucą go teraz ze szkoły czy nie?

Ale Silas zamiast tego dostaje magiczne zwierzę: aroganckiego krokodyla z dość cuchnącym oddechem. W nagrodę czy raczej za karę? I czy zabieranie krokodyla na szkolną wycieczkę naprawdę jest dobrym pomysłem?

Każde dziecko chciałoby chodzić do takiej szkoły. Dzieją się tam niesamowite rzeczy!

Informacje dodatkowe o Szkoła magicznych zwierząt. Odjazd!:

Wydawnictwo: Debit
Data wydania: 2020-01-22
Tytuł oryginału: Die Schule der magischen Tiere. Abgefahren!

Tagi: Publikacje popularne dla dzieci i młodzieży

Kup książkę Szkoła magicznych zwierząt. Odjazd!

Szkoła magicznych zwierząt. Odjazd! - opinie o książce

Margit Auer0
Okładka ksiązki - Szkoła magicznych zwierząt. Szkoła magicznych zwierząt. Hit czy kit? - audiobook

Piąta część niezwykłych przygód bohaterów Szkoły magicznych zwierząt. Prawdziwa sensacja w szkole Winterstone! Klasa panny Cornfield zakwalifikowała...

Szkoła magicznych zwierząt (#8). Szkoła magicznych zwierząt. Szkolny bal
Margit Auer0
Okładka ksiązki - Szkoła magicznych zwierząt (#8). Szkoła magicznych zwierząt. Szkolny bal

Ósma część przygodowo-fantastycznej serii dla dzieci. Cała szkoła Winterstone skąpana w różu! Z okazji wielkiego szkolnego balu w klasie panny Cornfield...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk