Kolejna edycja tradycyjnego tygodniowego kalendarza ,,Jedności", cieszącego się uznaniem naszych czytelników. Kalendarz prezentuje rok w układzie - jeden tydzień na jednej stronie. Wewnątrz znajdziesz oczywiście imionach solenizantów oraz przypomnienia o ważnych świętach i wydarzeniach w ciągu roku: od Dnia Babci i Dziadka, przez Wielkanoc, po Sylwestra. W terminarzu przybliżamy postacie naszych świętych patronów: prezentując ich życie, modlitwy za ich przyczyną, wymieniając sprawy, w których orędują i wstawiają się za nami. Zamieściliśmy ponadto skuteczne receptury ziołowe - jako antidota na konkretne dolegliwości cielesne. W kalendarzu znajdują się również miejsca do notowania.

Ten kalendarz jest konkretną pomocą, a może się też stać idealnym prezentem, który ucieszy zwłaszcza każdą panią domu!

Informacje dodatkowe o Święci orędownicy w chorobach, w modlitwie, w trudnych sprawach. Z domowymi receptami ziołowymi (kalendarz tygodniowy zdzierak):

Wydawnictwo: Jedność
Data wydania: 2023-10-23
Kategoria: Duchowość, religia

Kup książkę Święci orędownicy w chorobach, w modlitwie, w trudnych sprawach. Z domowymi receptami ziołowymi (kalendarz tygodniowy zdzierak)

WIELKIE MASZYNY
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - WIELKIE MASZYNY

Ta książka powstała z myślą o dzieciach od 6 lat, z której będą mogły szczegółowo dowiedzieć się tego, jak wyglądały pierwsze maszyny na lądzie, na morzu...

365 opowieści na dobranoc Najpiękniejsze basnie świata
opracowanie zbiorowe0
Okładka ksiązki - 365 opowieści na dobranoc Najpiękniejsze basnie świata

Wspaniałe opowieści do poduszki dla każdego dziecka! Książki opierają się na konwencji serialowej - każdy z 365 odcinków zaczyna się od przypomnienia...