Studia Romanica Et Linguistica Thorunensia t.4

Analiza semantyczna terminu homosexuel i określeń mu pokrewnych w języku francuskimArabizmy w języku hiszpańskim i portugalskimRozważania nad genezą dwu słów iberoromańskich określających choroby skóryDyskurs polityczny we Francji i w Polsce. Historia wyodrębniania się gatunku i przykłady

Informacje dodatkowe o Studia Romanica Et Linguistica Thorunensia t.4:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Mikołaja Kopernika
Data wydania: b.d
Kategoria: Języki obce

Kup książkę Studia Romanica Et Linguistica Thorunensia t.4

Studia Romanica Et Linguistica Thorunensia t.4 - opinie o książce

Praca Zbiorowa0
Okładka ksiązki - Opowieści na dobranoc dla młodych buntowniczek. Opowieści na dobranoc dla młodych buntowniczek. 100 historii dziewczyn, które zmieniają świat

Odkryj następne pokolenie niezwykłych dziewczyn, które zmieniają świat. Bestsellerowa seria ,,Opowieści na dobranoc dla młodych buntowniczek" po raz kolejny...

praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Opowieści biblijne. Tom 2. O człowieku, który niczego się nie bał (książka + CD)

Kto pierwszy opowiadał nam o Jezusie i uczył modlitwy do Anioła Stróża? Oczywiście Babcie i Mamy, mądre strażniczki tradycji i wiary. W kolekcji audiobooków...

Virion. Legenda Miecza. Ona
Andrzej Ziemiański ;