Publikacja zawiera szczegółowe, autoryzowane przez same szkoły informacje: * UCZELNIE wyższe oraz SZKOŁY policealne: państwowe i niepaństwowe, publiczne i niepubliczne; * STUDIA dzienne, wieczorowe, zaoczne, eksternistyczne; * Studia magisterskie, zawodowe (licencjackie, inżynierskie), uzupełniające magisterskie (SUM); * Kierunki, specjalności, specjalizacje; * Szczegółowe kryteria przyjęć, uwzględniające zmiany w zasadach rekrutacji dla kandydatów z maturą 2007; * Kryteria przyjęć zarówno dla kandydatów z "nową", jak i ze "starą" maturą; * Opis postępowania kwalifikacyjnego; * Postępowanie kwalifikacyjne dla laureatów i finalistów olimpiad i konkursów przedmiotowych, * Kryteria rekrutacji dla osób z maturą międzynarodową (IB); * Liczba osób na jedno miejsce na poszczególne kierunki na uczelniach w roku 2006/2007; * Limity miejsc; * Terminy składania dokumentów, egzaminów itp.; * Opłaty za studia; * Szczegółowa oferta uczelni niepaństwowych; * Szkoły policealne w układzie wojewódzkim; * Adresy i telefony do uczelni i szkół, na poszczególne wydziały itp.;

Informacje dodatkowe o Studia 2008/2009. Informator dla kandydatów na studia oraz do szkół policealnych w roku akademickim 2008/2009:

Data wydania: b.d
Kategoria: Inne

Kup książkę Studia 2008/2009. Informator dla kandydatów na studia oraz do szkół policealnych w roku akademickim 2008/2009

Studia 2008/2009. Informator dla kandydatów na studia oraz do szkół policealnych w roku akademickim 2008/2009 - opinie o książce

Broń strzelecka XIX wieku
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Broń strzelecka XIX wieku

Sporty strzeleckie i myślistwo są pasją wielu ludzi na całym świecie. Różne ich rodzaje wymagają wielu, często wysoko wyspecjalizowanych typów...

Adobe Creative Suite 2/2 PL. Oficjalny podręcznik
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Adobe Creative Suite 2/2 PL. Oficjalny podręcznik

Polecane przez firmę Adobe kompendium wiedzy o pakiecie Creative Suite 2/2 PL Poznaj aplikacje wchodzące w skład pakietu Zaprojektuj publikacje drukowane...