Materiały z polsko-francuskiej konferencji naukowej w Warszawie (21-22 października 2005 r.), zorganizowanej przez Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego, Trybunał Konstytucyjny i Naczelny Sąd Administracyjny. Uczestnicy konferencji (m.in. profesorowie Jean-Claude Colliard, Jean-Paul Costa, Leszek Garlicki, Richard Ghevontian, Mirosław Granat, Adam Jamróz, Małgorzata Masternak-Kubiak, Ferdinand M?lin-Soucramanien, Ewa Łętowska, Andr? Roux) poruszyli tematy z zakresu stosowania prawa międzyna

Informacje dodatkowe o Stosowanie prawa międzynarodowego i wspólnotowego w wewnętrznym porządku prawnym Francji i Polski:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 83-7059-839-6

Kup książkę Stosowanie prawa międzynarodowego i wspólnotowego w wewnętrznym porządku prawnym Francji i Polski

Stosowanie prawa międzynarodowego i wspólnotowego w wewnętrznym porządku prawnym Francji i Polski - opinie o książce

Prawo konstytucyjne w pytaniach i odpowiedziach
Mirosław Granat0
Okładka ksiązki - Prawo konstytucyjne w pytaniach i odpowiedziach

Książka powstała na podstawie wykładów z przedmiotu Prawo konstytucyjne, prowadzonych na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Kardynała Stefana...