Steve Jobs: Sekrety innowacji. Zupełnie inaczej - reguły przełomowego sukcesu

Steve Jobs zmienia świat i bezustannie zaskakuje nowymi pomysłami. Ta książka powie ci, jak być równie kreatywnym jak on.\r\n\r\n \r\n\r\nNowa książka Carmine Gallo - autora światowego bestsellera Steve Jobs: Sztuka prezentacji\r\n\r\nApple kierowane przez Steve\'a Jobsa to jedna z najbardziej innowacyjnych firm świata.\r\nJej hasło reklamowe - „Pomyśl inaczej” („Think Different”) - to nie slogan, ale przepis na sukces. Dzięki tej książce, ty również możesz go odnieść.\r\n\r\n \r\n\r\nCarmine Gallo sformułował siedem zasad, które stosuje Steve Jobs i które uczyniły go najlepszym menadżerem naszych czasów. Podążając ich tropem, odnajdziesz w sobie potencjał, którego nawet nie podejrzewasz.\r\nWizjonerski przykład twórcy iPada sprawi, że dowiesz się, jak pokonać najsilniejszych nawet konkurentów, znaleźć rewolucyjne rozwiązania i zdobyć wiernych klientów.\r\nTa książka powie ci, jak myśleć inaczej. Nie tylko o swojej karierze i wizji świata, ale też o produktach i klientach. Podpowie ci, jak uruchomić swój mózg, mówić „nie” tysiącu niepotrzebnych rzeczy oraz... jak odcisnąć swój ślad we wszechświecie.\r\n\r\n \r\n\r\nPoznaj najbardziej oryginalne i skuteczne strategie szefa Apple.\r\n\r\nSteve Jobs: Sekrety innowacji to książka, która - niezależnie od tego, co robisz i gdzie pracujesz - obudzi w tobie prawdziwą kreatywność i innowacyjność.

Informacje dodatkowe o Steve Jobs: Sekrety innowacji. Zupełnie inaczej - reguły przełomowego sukcesu:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2011-09-26
Kategoria: Literatura faktu, reportaż
ISBN: 978-83-240-1646-4

Kup książkę Steve Jobs: Sekrety innowacji. Zupełnie inaczej - reguły przełomowego sukcesu

Steve Jobs: Sekrety innowacji. Zupełnie inaczej - reguły przełomowego sukcesu - opinie o książce

Doświadczenie APPLE. Tajniki zdobywania niewiarygodnej lojalności klientów
Carmine Gallo0
Okładka ksiązki - Doświadczenie APPLE. Tajniki zdobywania niewiarygodnej lojalności klientów

Odmień oblicze swojej firmy! Osiągaj zadowolenie klientów oraz zyski na poziomie Apple. Dzięki niniejszej książce osiągniesz większy zwrot z inwestycji...

Steve Jobs: Sztuka prezentacji. Jak świetnie wypaść przed każdą publicznością
Carmine Gallo0
Okładka ksiązki - Steve Jobs: Sztuka prezentacji. Jak świetnie wypaść przed każdą publicznością

Nikt nie potrafi oczarować publiczności tak jak Steve Jobs.\r\n\r\nTa książka zdradzi wam, jak być tak samo skutecznym jak on.\r\n\r\n\r\nPrezentacje to...