NIE MUSISZ BYC ROLNIKIEM,
BY JESC TAK JAK ON
Ze Spiżarni rolnika dowiesz się, jak planować oraz troszczyć się o swoje uprawy i zbiory. Poznasz tajniki i sposoby przechowywania oraz przerabiania własnych wyrobów, dostaniesz też wskazówki dotyczące upraw warzyw, zbóż, hodowli zwierząt i produkcji mleka.
Znajdziesz też przepisy na przetwory - ajwar, keczup, ogórki kiszone. Dowiesz się, jak suszyć grzyby i zrobić kiełbasę.
Nauczysz się przyrządzać słodki sos chili, ciastka energetyczne czy ser halloumi - tak jak robi to rolnik.
Dużo praktycznej wiedzy znajda tu właściciele działek, którzy uprawiają ogródki w warunkach miejskich.
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2018-03-14
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Dzięki 100 fachowym poradom staniesz się ekspertem w prowadzeniu samowystarczalnego gospodarstwa domowego. Teraz wystarczy, że wprowadzisz je w życie...
Chcę przeczytać,