Snowballs in Hell

Cześć, jestem Muriel, nieślubna córka szatana i po raz kolejny moje życie jest w rozsypce. Człowiek w kapturze, który mnie torturował, zostawił klątwę w mojej głowie, która mnie przeraża. Jest całkowicie nie do przyjęcia, ale żeby ją usunąć, muszę zrobić coś jeszcze gorszego – zdradzić mojego ukochanego, sprowadzając innego mężczyznę do naszego łoża.

Jakby konieczność uczestniczenia w trójkącie nie była nazbyt traumatyczna – piekło zamarzło i pomimo, iż myślę, że Hades bardzo ładnie wygląda w białym kocyku, konsekwencje tego są bardzo poważne. To dobrze, że księżniczka piekła ma dwóch kochanków, zdecydowanych naładować jej magię w przyjemny sposób.

Muszę przyznać, że nie jest łatwo uprawiać nimfo-magię, ale jestem gotowa ssać... i połykać... ze względu na potrzebę ratowania świata.

Informacje dodatkowe o Snowballs in Hell:

Data wydania: 2011-01-14
ISBN: 978-1-59578-782-8

Kup książkę Snowballs in Hell

Snowballs in Hell - opinie o książce

Avatar użytkownika - kami00000
kami00000
Przeczytane:2013-09-02, Ocena: 5, Przeczytałam, 52 książki 2013,
Erotycznych opowieści ciąg dalszy.... Tym razem byłam przygotowana dokładnie na to co dostałam. Dużo seksu, mało fabuły. Czytało się przyjemnie, dopóki nie doszłam do wniosku, że po raz kolejny przyjdzie mi napisać opinię na temat przeczytanej książki. I co ja biedna mam napisać na temat seksu w trójkącie? Cóż seks z upadłym aniołem znudzonym życiem w niebie oraz z jego najlepszym przyjacielem zmiennokształtnym, który w każdej chwili może zmienić się w przerośniętego kota, raczej nie jest moją największą fantazją. Ale, raz na jakiś czas warto oderwać się od nudnej codzienności i zanurzyć się w erotyczno-komiczny świat przerysowanego piekła :)
When an Alpha Purrs
Eve Langlais0
Okładka ksiązki - When an Alpha Purrs

A lion’s pride isn’t defined only by those he commands but also resides with his hair, so when a human dares to butcher Arik’s mane,...