Słownik terminów unii europejskiej anielsko-polski, polsko-angiielski

Słownik obejmuje wybraną terminologię z zakresu instytucji UE, budżetu, handlu, finansów, rozwoju regionalnego, rolnictwa, ochrony środowiska, funduszy strukturalnych, spraw społecznych, integracji, kultury, spraw wewnętrznych. Słownik zawiera także obszerny zbiór nazw komitetów, inicjatyw, umów oraz programów pomocowych. Adresatem słownika są tłumacze tekstów unijnych, studenci uczelni ekonomicznych, wydziałów prawa i nauk politycznych, dziennikarze, pracownicy instytucji państwowych, przedsiębiorcy i wszyscy interesujący się problematyką unijną. Słownik zaopatrzony jest w indeks skrótów i akronimów, który pozwala szybko odnaleźć poszukiwany termin.

Informacje dodatkowe o Słownik terminów unii europejskiej anielsko-polski, polsko-angiielski:

Wydawnictwo: Placet
Data wydania: b.d
Kategoria: Encyklopedie, słowniki, leksykony
ISBN: 83-7488-103-8

Kup książkę Słownik terminów unii europejskiej anielsko-polski, polsko-angiielski

Słownik terminów unii europejskiej anielsko-polski, polsko-angiielski - opinie o książce

Myślę że to wartościowa pozycja warta zainteresowania
Angielski. Repetytorium leksykalne
Anna Treger0
Okładka ksiązki - Angielski. Repetytorium leksykalne

Angielski. Repetytorium leksykalne to znakomita pomoc dla uczniów, maturzystów, studentów, osób przygotowujących się do egzaminów językowych, a także wszystkich...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;