Fantastyczny słownik dla dzieci w wieku 7-10 lat! Nauka angielskiego staje się tu wymarzoną zabawą. 16 ilustrowanych scenek, propozycje zabaw i ćwiczeń na wesoło to nie wszystko: do książki dołączona jest płyta kompaktowa z piosenkami oraz nieskazitelną wymową 300 podstawowych słów. Nowoczesne i bardzo kolorowe ilustracje, utrzymane w estetyce kreskówek, przyciągają uwagę najmłodszych, a wpadające w ucho piosenki i rodzicom przypomną brakujące angielskie słowa.

Informacje dodatkowe o Słownik ilustrowany dla dzieci angielsko-polski polsko-angielski angielski na wesoło Larousse:

Data wydania: b.d
Kategoria: Encyklopedie, słowniki, leksykony

Kup książkę Słownik ilustrowany dla dzieci angielsko-polski polsko-angielski angielski na wesoło Larousse

Słownik ilustrowany dla dzieci angielsko-polski polsko-angielski angielski na wesoło Larousse - opinie o książce

ENCYKLOPEDIA ZNACZKÓW POCZTOWYCH
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - ENCYKLOPEDIA ZNACZKÓW POCZTOWYCH

To doskonały przewodnik dla wszystkich pragnących rozpocząć przygodę z tym najpopularniejszym hobby na świecie. Na przykładach rzadkich, barwnych i historycznych...

opracowanie zbiorowe0
Okładka ksiązki - Nieskończona genesis literatury światowej. Pisarze postkolonialni o władzy, języku i wyobraźni

Książka otwiera przed polskim czytelnikiem świat wyobraźni autorów postkolonialnych, którzy odsłaniają źródła własnego pisarstwa, zmagania z językiem,...

Virion. Legenda Miecza. Ona
Andrzej Ziemiański ;