Samochodzik Franek. Opowieści na dobranoc. Kraina dinozaurów

Samochodzik Franek. Opowieści na dobranoc. Kraina dinozaurów to zbiór wspaniałych i niezwykłych przygód czerwonej terenówki oraz jej przyjaciół.

Czego Franek szukał w Srebrnej Dolinie? Kto wykradł magiczny kamień i co z tego wynikło? Komu czerwony samochodzik pomógł spełnić marzenia i co wraz z przyjaciółmi znalazł w pustynnej oazie?

Przed Wami ekscytująca wyprawa z Samochodzikiem Frankiem po krainie dinozaurów.

Informacje dodatkowe o Samochodzik Franek. Opowieści na dobranoc. Kraina dinozaurów :

Wydawnictwo: SBM
Data wydania: 2024-10-15
Kategoria wiekowa: 6-8 lat

Kup książkę Samochodzik Franek. Opowieści na dobranoc. Kraina dinozaurów

Samochodzik Franek. Opowieści na dobranoc. Kraina dinozaurów - opinie o książce

„Samochodzik Franek. Opowieści na dobranoc”! to książka obowiązkowa dla każdego fana dinozaurów! Książka zawiera kilka oddzielnych historii, a w każdej z nich czerwony terenowy samochodzik przeżywa oddzielną przygodę.
W swoich przygodach zabiera nas do świata dinozaurów, gdzie rozgrywa się fantastyczny i emocjonujący mecz piłki nożnej, trwają poszukiwania zaginionych jaj dinozaurów i wiele innych ciekawych przygód!
Samochodzik Franek przedstawia nam bardzo ciekawe, ale zarazem mądre bajki, których dzieci z wielkim zainteresowaniem lubią słuchać! Przyznam szczerze, że odkąd książka zagościła w naszym domu, syn za każdym razem wybiera ją do czytania przed snem, ale co ciekawe córka również ją pokochała i chętnie czytamy ją wszyscy razem!
Oczywiście ilustracje są cudowne i dodatkowo potrafią przyciągnąć uwagę naszych małych czytelników! A samo wydanie książki jest przepiękne! Idealnie nadaje się na wspaniały prezent dla dzieci! Ja wraz z moimi dziećmi bardzo serdecznie polecamy!!
Bardzo dziękuję Wydawnictwu za egzemplarz książki do recenzji!