Rozgrywaj jak mężczyzna, zwyciężaj jak kobieta

Regulamin testosteronem podszyty Rozpracuj męskie reguły gry Przestrzegaj zasad i osiągaj sukces Ani na chwilę nie przestawaj być kobietą To doskonała lektura dla wszystkich kobiet, które szukają przewodnika mogącego pokazać im, jak krok po kroku stać się tak bezwzględnymi -- i tak wpływowymi -- jak ich szefowie
"USA Today"

Bezwzględnie szczery poradnik

Kiedy kupujesz nowy sprzęt RTV, dostajesz wielostronicową instrukcję i to w kilku językach -- chodzi o to, by wyjaśnić Ci, co masz robić, a czego unikać w trakcie eksploatacji oraz obsługi. Tymczasem gdy rozpoczynasz swoją karierę zawodową i podpisujesz umowę o pracę, nikt nie kwapi się, by wręczyć Ci stosowny kodeks. Wkraczasz w świat, którym rządzi testosteron, i nie zostajesz poinstruowana, jak wymieść konkurencję, wykorzystać najlepiej swoje możliwości i dostać się na sam szczyt. Czyli tam, gdzie Twoje miejsce.

Stop! Koniec z nieczystymi zagraniami. Już nie musisz improwizować, starając się przyswoić sobie zasady biznesu stworzone przez mężczyzn. Oto Twój nowy i jedynie słuszny regulamin pracy. Poznaj reguły gry i dostosuj je do własnego, kobiecego stylu. Zacznij wreszcie umacniać swoją pozycję zawodową. Bądź profesjonalna w każdym calu i nie daj się wodzić za nos. Przestrzegaj zasad, a kiedy zajdzie taka potrzeba -- fauluj bez pardonu. Zostań supermenką świata biznesu.

Głośno wyrażaj swoje zdanie i mów o swoich talentach. Nie pozwól, by zrzucano na Ciebie cudze obowiązki. Bądź zawsze zadbana i prezentuj nienaganne maniery. Sprawdź, jak odmiennie widzą świat mężczyźni i kobiety. Bądź sobą i nie przestawaj być kobieca. Poznaj WSZYSTKIE reguły i podbijaj świat!

Informacje dodatkowe o Rozgrywaj jak mężczyzna, zwyciężaj jak kobieta:

Wydawnictwo: Onepress
Data wydania: 2009-02-18
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Rozgrywaj jak mężczyzna, zwyciężaj jak kobieta

Rozgrywaj jak mężczyzna, zwyciężaj jak kobieta - opinie o książce