Pyry, ziemniaki, kartofle

Ocena: 0 (0 głosów)
Ziemniaki, znane w Polsce także pod nazwami grule, rzepy, kartofle, pyry, to jedno z najpopularniejszych warzyw na świecie. Swoją karierę zawdzięczają przede wszystkim wszechstronnemu zastosowaniu w kuchni. Różnorodność i smak potraw sporządzonych z brązowoszarych bulw znacznie przewyższają ich walory estetyczne.

Informacje dodatkowe o Pyry, ziemniaki, kartofle:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7469-236-7
Liczba stron: 96

więcej

Kup książkę Pyry, ziemniaki, kartofle

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Pyry, ziemniaki, kartofle - opinie o książce

Inne książki autora
Potrawy z owocami
Halina Jachowska0
Okładka ksiązki - Potrawy z owocami

Sezon owocowy w pełni. Piękne dorodne owoce najlepiej smakują na surowo. Ale aby wzbogacić nasz jadłospis o cenne witaminy, chętnie sięgamy po nie i dodajemy...

Dżemy, konfitury, powidła
Halina Jachowska0
Okładka ksiązki - Dżemy, konfitury, powidła

Początek lata to nie tylko długie i ciepłe dni, lecz także obfitość różnych owoców. Domowe przetwory nie tylko świetnie wzbogacają śniadaniowe menu czy...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Virion. Legenda Miecza. Ona
Andrzej Ziemiański ;
Virion. Legenda Miecza. Ona
Elfie, mamy problem!
Marcin Pałasz
Elfie, mamy problem!
Niepokorne
Sylwia Markiewicz
Niepokorne
Ja, diablica
Katarzyna Berenika Miszczuk ;
Ja, diablica
Noworoczne panny
Magda Knedler
Noworoczne panny
Kość niezgody
Monika Lech ;
Kość niezgody
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy