Pyry, ziemniaki, kartofle

Ocena: 0 (0 głosów)
Ziemniaki, znane w Polsce także pod nazwami grule, rzepy, kartofle, pyry, to jedno z najpopularniejszych warzyw na świecie. Swoją karierę zawdzięczają przede wszystkim wszechstronnemu zastosowaniu w kuchni. Różnorodność i smak potraw sporządzonych z brązowoszarych bulw znacznie przewyższają ich walory estetyczne.

Informacje dodatkowe o Pyry, ziemniaki, kartofle:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7469-236-7
Liczba stron: 96

więcej

Kup książkę Pyry, ziemniaki, kartofle

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Pyry, ziemniaki, kartofle - opinie o książce

Inne książki autora
Łatwe i szybkie potrawy z ryżu
Halina Jachowska0
Okładka ksiązki - Łatwe i szybkie potrawy z ryżu

Ogromna popularność ryżu wynika z łatwości jego przechowywania oraz różnorodności potraw jakie można z niego przyrządzić. Autorka w swojej książce podaje...

Dżemy, konfitury, powidła
Halina Jachowska0
Okładka ksiązki - Dżemy, konfitury, powidła

Początek lata to nie tylko długie i ciepłe dni, lecz także obfitość różnych owoców. Domowe przetwory nie tylko świetnie wzbogacają śniadaniowe menu czy...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk
 Baśka. Łobuzerka
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Dziennik Rut
Miriam Synger
Dziennik Rut
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy