Psie sucharki idą na spacer

To jest spacerowy przytrafialnik, czyli książka, w której możecie zobaczyć, jak przedziwne i prześmieszne rzeczy przytrafiają się psio-ludzkim tandemom.

Wszyscy sobie gdzieś zmierzamy, czasami wiemy gdzie, czasami zupełnie nie. Wszystkim zdarzają się nieporozumienia, zabawne przygody, epizody tak głupie, że wstyd komuś opowiedzieć. W każdym z nas jest przecież i mądrość, i głupość.

Zanim wypracujemy sobie wspólny spacerowy rytm, potkniemy się śmierdylion razy: czasem o pieska, czasem o własne nogi. Tylko ten, kto nie chodzi, nigdy się nie potyka. Poprawiamy więc koronę czy też obrożę, otrzepujemy się z kurzu - i idziemy dalej.

Kto ma przygody, ten zawsze młody! Szypciej! Hyżej! Premdzej!

Informacje dodatkowe o Psie sucharki idą na spacer:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2024-10-23
Kategoria: Poradniki

Tagi: Poradniki praktyczne

Kup książkę Psie sucharki idą na spacer

Psie sucharki. Wszystko, co powiedziałby twój pies, gdyby umiał mówić
Maria Apoleika0
Okładka ksiązki - Psie sucharki. Wszystko, co powiedziałby twój pies, gdyby umiał mówić

Kim jest pies? Pies jest przeważnie mniejszy niż człowiek i bez porównania puchaciejszy. Natura wyposażyła go w łapki, zęby i wdzięk, choć i tak...

Psie sucharki 2. Wszystkie słowa, które musisz znać, żeby obsłużyć swojego psa
Maria Apoleika0
Okładka ksiązki - Psie sucharki 2. Wszystkie słowa, które musisz znać, żeby obsłużyć swojego psa

Aplazja? Eksterier? Leptospiroza? Ojejej... Spokojnie. Równie ważne są inne słowa: kocyk, kupa, chrapanie, no i oczywiście ciaftko. Z psiosucharkowym...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk