Program PARTNER Media tradycyjne Media elektroniczne Scenariusze zajęć

W książce dla nauczyciela znajdują się:? propozycje metod pozwalających wprowadzić ucznia w pracę badawczą (ze względu na potrzeby nowej matury);? bibliografia oraz zestaw zagadnień dla zespołu międzyprzedmiotowego realizującego ścieżkę: edukacja czytelnicza i medialna;? definicje pojęć z zakresu wiedzy o mediach ( m. in.: audiowizualność, publiczność masowa, zachowania konsumenckie, komercjalizacja kultury, moralność wtórna, interakcja pośrednia).

Informacje dodatkowe o Program PARTNER Media tradycyjne Media elektroniczne Scenariusze zajęć:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne

Kup książkę Program PARTNER Media tradycyjne Media elektroniczne Scenariusze zajęć

Program PARTNER Media tradycyjne Media elektroniczne Scenariusze zajęć - opinie o książce

Cywilizacja mediów Reklama Internet Prezentacja Scenariusze zajęć
Nowel Ewa0
Okładka ksiązki - Cywilizacja mediów Reklama Internet Prezentacja Scenariusze zajęć

Książka dla nauczyciela zawiera opisy realizacji zajęć z edukacji czytelniczej i medialnej w szkole ponadgimnazjalnej.Scenariusze jednostek metodycznych...

Program PARTNER Procesy komunikacyjne Zeszyt ćwiczeń
Nowel Ewa0
Okładka ksiązki - Program PARTNER Procesy komunikacyjne Zeszyt ćwiczeń

Program PARTNER Procesy komunikacyjne Zeszyt ćwiczeńPublikacja zawiera zestaw ćwiczeń, dzięki którym uczeń postawiony wielokrotnie w sytuacji nadawcy i...