Pozytywne emocje. Jak rozwijać relacje międzyludzkie

Jak przyciągać pozytywne zdarzenia i emocje? * Uczyń relacje z ludźmi źródłem radości i sukcesów * Wywołuj pozytywne emocje u siebie i innych * Najlepsze metody psychologii pozytywnej, sprawdzone przez ponad milion ludziSą wśród nas ludzie, którzy poprawiają innym nastrój, swobodnie rozmawiają nawet z największymi nerwusami i zawsze są pełni pozytywnej energii. Takim ludziom żyje się lepiej: cieszą się dobrym zdrowiem, ich praca jest wydajniejsza, a relacje z sąsiadami -- doskonałe. Możesz dołączyć do tego grona.Ta książka inspiruje innych, by czerpali z życia więcej radości. Choć sprawia wrażenie lekko napisanego poradnika, jest poważną lekturą. Autorzy wykorzystali w niej wyniki 50 lat badań nad psychologią pozytywną. Clifton i Rath proponują metody, z których skorzystało już ponad pięć tysięcy firm i milion ludzi na całym świecie. Omawiają odkrycia i strategie psychologii pozytywnej, poparte wciągającymi historiami. * Metody eliminowania złych emocji * Sprawdzone strategie potęgowania emocji pozytywnych * Techniki wojny psychologicznej * Wychowanie dziecka w domu pełnym ciepła * Zawieranie szczerych przyjaźni i przyciąganie innych ludzi * Znajdowanie mocnych stron osobowości

Informacje dodatkowe o Pozytywne emocje. Jak rozwijać relacje międzyludzkie:

Wydawnictwo: Onepress