Aoki nie wie, czy powinien wyznać Idzie swoje uczucia.
Jego rozterki miłosne muszą jednak poczekać, bo zbliża się wycieczka szkolna i to nie byle jaka! Cała klasa rusza na Hokkaido, żeby wziąć udział w spartańskim obozie narciarskim, gdzie sport decyduje o wszystkim.
Jak Aoki i Ida poradzą sobie w takich ekstremalnych warunkach?!
I co z Hashimoto, która w końcu zebrała się na odwagę i postanowiła wyznać Aidzie swoje uczucia?!
TY JESTEŚ CHŁOPAKIEM, JA TEŻ…
CZY MOGĘ CI WYZNAĆ, CO CZUJĘ?
Wydawnictwo: Waneko
Data wydania: 2022-09-12
Kategoria: Komiksy
Właśnie że nie! Ze stresu nie zmrużę oka! Okazuje się, że Ida chce składać dokumenty na uniwersytet w Kioto. Wraz z Aokim wyruszają na dzień otwarty na...
Aoki w końcu zebrał się na odwagę i wyznał swoje uczucia Idzie. Nie spodziewał się jednak, że Ida sam zaproponuje mu związek! Choć to nie koniec ich kłopotów...
Przeczytane:2022-09-23, Ocena: 4, Przeczytałem,
MIŁOŚĆ W CZASACH SZKOLNYCH
No i znów plącze się ta miłość. Plącze, komplikuje, emocjonuje i śmieszy. Bo ta seria już taka jest, komedia pomyłek, która, jak większość serii skierowanych do nastolatków, opowiada jednocześnie o szkolnych problemach i szkolnych sprawach, ale nawet jeśli tak, jak w tym tomie, bardziej skupia się właśnie na nich, i tak to właśnie całe to zakochanie wypływa na wierzch. Czyli, jak w życiu.
Gdy miłość kwitnie wokoło a wątpliwości co do wyznania uczuć narastają, pojawia się... szkolna wycieczka. Niby standard, ale nie tak do końca, bo klasa naszych bohaterów udaje się na Hokkaido. Do tego na miejscu czeka na nich... udział w obozie narciarskim. Dla nastolatków będzie to ciężkie wyzwanie, bo i warunki są ekstremalne, i od sportu zależy tu właściwie wszystko, a przecież uczucia buzują i są coraz bliższe prawdziwego wybuchu!