Potworne Perypetie. Uniwersytet potworny. Seria małego przedszkolaka

W świecie potworów, których zadaniem jest straszenie dzieci, trzeba być naprawdę przerażającym, żeby pokonać rywali! A Mike Wazowski był mały,

śmieszny i nie umiał groźnie ryczeć. Dlatego wstąpił na Uniwersytet Potworny, licząc, że dyplom otworzy mu drzwi do świata straszaków. Co innego wielki, włochaty Sullivan, mistrz groźnego ryku - ten mógłby straszyć i bez studiów. Niestety, różne przeszkody i wydarzenia zagroziły nauce obydwu studentów. Czy Mike i Sully mimo to zostaną dyplomowanymi straszakami?

Informacje dodatkowe o Potworne Perypetie. Uniwersytet potworny. Seria małego przedszkolaka:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2013-07-10

Kup książkę Potworne Perypetie. Uniwersytet potworny. Seria małego przedszkolaka

Potworne Perypetie. Uniwersytet potworny. Seria małego przedszkolaka - opinie o książce

Boże Narodzenie. Kolorowanki
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Boże Narodzenie. Kolorowanki

Książeczka do kolorowania dla malców, a także dla dzieci, które już same zaczynają czytać, bowiem rysunki opatrzone są krótkimi podpisami. Wystarczą kredki...

Co i jak?! Nr 4. Nasze ciało
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Co i jak?! Nr 4. Nasze ciało

Budowa, żywienie, zmysły, mózg. W zeszycie znajdziecie: ciekawostki, krzyżówki, zagadki oraz 2 niezwykłe filmy....

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;