Poradnik dla właścicieli psów

Zawsze chciałeś mieć psa, ale nie jesteś pewien, czy poradzisz sobie z nowym pupilem? Ta książka pomoże ci podjąć decyzję!

Poradnik dla właścicieli psów to informacje o różnych rasach, przegląd technik szkolenia i wskazówki, jak pielęgnować czworonogi.

Znajdziesz tu:

- Porady eksperta na temat tego, jak możesz stwierdzić, która rasa jest dla ciebie odpowiednia.

- Wskazówki dla kompletnego laika, jak znaleźć odpowiedzialnego hodowcę.

- Wyczerpujące informacje o zasadach wyboru weterynarza i kursu posłuszeństwa.

- Cenne wiadomości o tym, czego możesz się spodziewać po psie w różnych okresach jego życia.

- Łatwe do szybkiego zastosowania metody radzenia sobie z kłopotliwymi zachowaniami.

- Zdroworozsądkowe podejście do problemów zdrowotnych.

,,Wspaniałe wyjaśnienie, czego potrzeba, żeby wybrać psa i wychować go na porządnego psiego obywatela".

Krista Miffin, autorka Dogs Guide na About.com

Doktor Sheila Boneham jest nagradzaną pisarką, autorką kilku książek i licznych artykułów o psach, w tym Breed Rescue: How to Start and Run a Successful Program, którą Dog Writers Association of America ogłosił najlepszą encyklopedyczną książką o psach roku 1998 roku.

Informacje dodatkowe o Poradnik dla właścicieli psów:

Wydawnictwo: Rebis
Data wydania: 2013-05-21
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Poradnik dla właścicieli psów

Poradnik dla właścicieli psów - opinie o książce