Polska na weekend

Polska na weekend

52 weekendy o 365 tras o mapy regionów o atlas drogowy

#odetchnijnaturą #dotknijhistorii #przeżyjtowmieście #zwiedzajaktywnie

Odkrywaj Polskę cały rok! W naszym jubileuszowym wydaniu Polski na weekend przygotowaliśmy dla ciebie propozycje gotowych wycieczek po Polsce. Na każdą porę roku, na każdy weekend i na każdy nastrój.

Polska wiosną

perły architektury o zabytki sakralne o pałace i dwory o spacery o wycieczki rowerowe

Polska latem

plaże i kurorty o parki linowe i wodne o wesołe miasteczka o jeziora i jaskinie o zamki i warownie o kwitnące ogrody

Polska jesienią

parki narodowe o rezerwaty przyrody o zabytkowe starówki o obiekty z listy UNESCO o wycieczki górskie o schroniska

Polska zimą

stolice sportów zimowych o kopalnie, bunkry i podziemia miejskie o muzea o zimowe wędrówki

Autorzy przewodnika

Mikołaj Gospodarek - fotograf, dziennikarz, od lat zafascynowany samochodowymi podróżami po Polsce, autor bloga Fotograf Mikołaj Gospodarek

Anna Piernikarczyk - fotografka, podróżniczka poszukująca nieodkrytych perełek, autorka bloga Polskie Szlaki

Magdalena Stefańczyk - kulturoznawczyni, specjalistka komunikacji społecznej, autorka przewodników po Polsce

Informacje dodatkowe o Polska na weekend:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2023-04-26
Kategoria: Przewodniki turystyczne

Kup książkę Polska na weekend

Polska rodzinnie
Magdalena Stefańczyk0
Okładka ksiązki - Polska rodzinnie

Ten przewodnik to ponad 500 podpowiedzi, jak wspólnie z najbliższymi spędzić czas niezależnie od pogody i pory roku. Można w nim znaleźć atrakcje...

Nowy pomysł na Polskę.Ranking atrakcji
Magdalena Stefańczyk0
Okładka ksiązki - Nowy pomysł na Polskę.Ranking atrakcji

TOP! Polska Oceniliśmy, przetestowaliśmy i ułożyliśmy top topów polskich atrakcji! Różne rzeczy lubimy i różnie spędzamy czas, ale niezmiennie wszyscy...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;