Pokój w czasach niepokoju. Lekcje pokoju Bożego ks. Dolindo

Pokój w czasach niepokoju” to przewodnik duchowy, który pozwala odnaleźć drogę w czasach, gdy tak wiele osób odczuwa zagubienie i obawy o przyszłość.
Autor wskazuje źródła niepokoju w naszym życiu i w otaczającym świecie. Nie pozostawia czytelnika samego z ta obserwacją, ale krok po kroku – podążając śladami ks. Dolindo – prowadzi go do zrozumienia, na czym polega prawdziwy pokój i jak go odnaleźć w świecie pełnym chaosu i niepewności.
To lektura, której wszyscy potrzebujemy, bo tchnie nadzieją, daje ukojenie, wyciszenie i pokój serca. Wszyscy bowiem jesteśmy w ręku Boga, który kocha nas nieskończenie.

Informacje dodatkowe o Pokój w czasach niepokoju. Lekcje pokoju Bożego ks. Dolindo:

Wydawnictwo: Wydawnictwo M
Data wydania: 2024-09-09
Kategoria: Duchowość, religia

Kup książkę Pokój w czasach niepokoju. Lekcje pokoju Bożego ks. Dolindo

Nadzieja w czasach beznadziei. Lekcje ufności ks. Dolindo
Przemysław Janiszewski0
Okładka ksiązki - Nadzieja w czasach beznadziei. Lekcje ufności ks. Dolindo

Współczesny świat już dawno wyrzucił ze swojego słownika takie terminy jak: pokusa, grzech, cnota, zawierzenie, pokora czy posłuszeństwo. Autor książki...

Odnieść zwycięstwo. Różaniec Wojownika Maryi
Przemysław Janiszewski0
Okładka ksiązki - Odnieść zwycięstwo. Różaniec Wojownika Maryi

Czy różaniec jest modlitwą przeznaczoną wyłącznie dla starszych pań? Czy młody mężczyzna może się nią zachwycić? Wojownicy Maryi, czyli członkowie ogólnopolskiej...