Podstawy gotowania. Ponad 250 technik

Ocena: 0 (0 głosów)
Obszerny przewodnik po sztuce kulinarnej w przystępny sposób wprowadza w sekrety ponad 250 podstawowych technik przygotowania produktów i przyrządzania potraw.

Informacje dodatkowe o Podstawy gotowania. Ponad 250 technik:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 978-83-7175-615-3
Liczba stron: 224

więcej

Kup książkę Podstawy gotowania. Ponad 250 technik

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Podstawy gotowania. Ponad 250 technik - opinie o książce

Inne książki autora
Kuchnia żydowska
Elizabeth Wolf-Cohen0
Okładka ksiązki - Kuchnia żydowska

Ta wspaniała książka przedstawia tradycyjne kulinarne i różnorodne przepisy kuchni Żydów mieszkających na całym świecie. Dzięki szczegółowym objaśnieniom...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy