Podstawy gotowania. Ponad 250 technik

Ocena: 0 (0 głosów)
Obszerny przewodnik po sztuce kulinarnej w przystępny sposób wprowadza w sekrety ponad 250 podstawowych technik przygotowania produktów i przyrządzania potraw.

Informacje dodatkowe o Podstawy gotowania. Ponad 250 technik:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 978-83-7175-615-3
Liczba stron: 224

więcej

Kup książkę Podstawy gotowania. Ponad 250 technik

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Podstawy gotowania. Ponad 250 technik - opinie o książce

Inne książki autora
Kuchnia żydowska
Elizabeth Wolf-Cohen0
Okładka ksiązki - Kuchnia żydowska

Ta wspaniała książka przedstawia tradycyjne kulinarne i różnorodne przepisy kuchni Żydów mieszkających na całym świecie. Dzięki szczegółowym objaśnieniom...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk
 Baśka. Łobuzerka
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Dziennik Rut
Miriam Synger
Dziennik Rut
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy