Podstawy gotowania. Ponad 250 technik

Ocena: 0 (0 głosów)
Obszerny przewodnik po sztuce kulinarnej w przystępny sposób wprowadza w sekrety ponad 250 podstawowych technik przygotowania produktów i przyrządzania potraw.

Informacje dodatkowe o Podstawy gotowania. Ponad 250 technik:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 978-83-7175-615-3
Liczba stron: 224

więcej

Kup książkę Podstawy gotowania. Ponad 250 technik

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Podstawy gotowania. Ponad 250 technik - opinie o książce

Inne książki autora
Kuchnia żydowska
Elizabeth Wolf-Cohen0
Okładka ksiązki - Kuchnia żydowska

Ta wspaniała książka przedstawia tradycyjne kulinarne i różnorodne przepisy kuchni Żydów mieszkających na całym świecie. Dzięki szczegółowym objaśnieniom...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy