Podróże z adrenaliną

Wyjątkowy przewodnik dla wszystkich, którzy cenią niebanalny, a przede wszystkim bardzo aktywny sposób spędzania wolnego czasu. Autorzy książki, zapaleni podróżnicy, opisują m.in. najciekawsze trasy rowerowe, szlaki konne, spływy kajakowe, szlaki górskie o dużym stopniu trudności, wskazują najlepsze miejsca do wspinaczki, narciarstwa oraz nurkowania, zachęcają do uprawiania windsurfingu, paralotniarstwa, raftingu, kiteurfingu, a także spróbowania swoich sił w skokach spadochronowych czy na bungee. Publikacja nie zawiedzie też z miłośników imprez, zawodów, rajdów przygodowych i gier zespołowych. Paintball, regaty na Mazurach, zawody w kajakarstwie górskim, Adventure Trophy, Winter Challenge to tylko nieliczne z polecanych przez autorów. W książce Czytelnik znajdzie ponadto praktyczne informacje dotyczące:

bazy noclegowej i gastronomicznej
wypożyczalni sprzętu sportowego
godzin zwiedzania obiektów turystycznych
przydatne linki do stron internetowych

Informacje dodatkowe o Podróże z adrenaliną:

Wydawnictwo: Publicat
Data wydania: 2008-09-19
Kategoria: Przewodniki turystyczne
ISBN: 978-83-245-1513-4

Kup książkę Podróże z adrenaliną

Podróże z adrenaliną - opinie o książce

Avatar użytkownika - iwona-w
iwona-w
Przeczytane:2013-06-18, Ocena: 6, Przeczytałam, 52 książki 2013,
Ciekawie pomyślany przewodnik po Polsce - zwłaszcza dla rowerzystów. Propozycje tras, informacje o atrakcjach turystycznych i krajobrazowych. Mapki, zdjęcia, wskazówki odnośnie noclegów, innych sposobów podróżowania.
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk