Podaj dalej

Dostaliście upominek, który nie spełnił waszych marzeń? Nie wyrzucajcie go, ale przekażcie dalej. Na pewno są wśród Was tacy, których on ucieszy i komu bardziej się przyda. Dawanie i sprawianie przyjemności jest takie fajne!

Zobaczcie, jak zwierzątka, bohaterowie naszej opowieści, cieszą się z filiżanki otrzymanej w prezencie. Nie wiedzą, czym ona jest i do czego służy, każde z nich dostrzega w niej coś innego i znajduje dla niej inne, zaskakujące przeznaczenie - raz jest kapeluszem, raz łódką, a nawet toaletą i wanną!

Jesteście ciekawi, czym jeszcze może być zwykła filiżanka?

Zajrzyjcie na strony naszej książeczki i bawcie się razem ze zwierzątkami!

Fantastyczna, ilustrowana opowieść o filiżance, która wielokrotnie zmienia swoje przeznaczenie.

Rozwijająca wyobraźnię książka dla dzieci zachęca do zgadywania, łamie schematy, uczy filozofowania i odkrywania nowych znaczeń.

Günther Jakobs, urodzony w Bad Neuenahr-Ahrweiler w 1978 roku, studiował filozofię i projektowanie ze szczególnym uwzględnieniem ilustracji. Od tego czasu pracuje jako niezależny ilustrator i autor w ,,Ateliers Hafenstrasse" w Münster. Uwielbia tworzyć książki z obrazkami, patrzeć na nie, a także czytać na głos (głównie swoim dzieciom).

Informacje dodatkowe o Podaj dalej:

Wydawnictwo: Święty Wojciech
Data wydania: 2021-04-20
Tytuł oryginału: Das ist fur dich

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące bóg

Kup książkę Podaj dalej

Podaj dalej - opinie o książce

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk