Perła warta milion

Jedna aukcja, dwa miliony dolarów i umowa, która zmieni wszystko.

Pearl Caine po raz kolejny musi spłacić dług swojego ojca. Johny zadłużył się u najbardziej niebezpiecznego człowieka w Las Vegas, który bardziej niż pieniędzy pragnie Pearl. Do czego posunie się dziewczyna by zdobyć pieniądze ten ostatni raz?

Henry Draycone ma w rękach całe Las Vegas. Jednak to mu nie wystarcza odkąd po raz pierwszy ją zobaczył. Mógłby mieć każdą, a każda chciałaby być jego. Kiedy realizuje swój plan, odkrywa, że Perła, którą dostał w swoje ręce, jest cenniejsza niż się spodziewał. Gra z pożądaniem właśnie się rozpoczęła. A może chodzi o coś więcej?

Henry Draycone zawsze dostaje to, czego chce. Ta zachcianka jest jednak inna niż reszta.

Tę chce zatrzymać na zawsze.

Książka przeznaczona dla osób powyżej osiemnastego roku życia.

Informacje dodatkowe o Perła warta milion:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2024-04-10

Tagi: romans Romans erotyczny

Kup książkę Perła warta milion

Perła warta milion - opinie o książce

Avatar użytkownika - brunetkabooksrec
brunetkabooksrec
Przeczytane:2024-08-16, Ocena: 6, Przeczytałem, Mam,

28-letnia Pearl Caine pracuje jako recepcjonistka w hotelu Henry'ego Draycone. Matka Pearl porzuciła ją w dzieciństwie więc dziewczyna nie miała łatwego życia. Musiała sama dbać o siebie, ciężko pracować oraz spłacać długi ojca pijaka i hazardzisty.
Pewnego dnia Pearl dowiaduje się od ojca, że zadłużył się u niebezpiecznego mężczyzny na kwotę dwóch milionów dolarów. Ona podejmuje desperacki krok, by spłacić dług ojca. Wtedy poznaje przystojnego faceta, którym okazuje się jej własny szef.
Do czego posunie się Pearl, by zdobyć pieniądze?
Kim jest Henry Draycone i czego tak naprawdę chce od niej?

Autorka stworzyła dosyć ciekawą historię. Akcja jest dynamiczna. Główna bohaterka nie miała lekko w życiu. Autorka porusza temat porzucenia dziecka przez matkę, alkoholizmu, hazardu, walki o przetrwanie, sprzedaży dziewictwa. Znajdziecie tutaj też brudne zagrywki i manipulacje bliskich osób. Seks kipi ze stron książki więc polecam ją dorosłym czytelnikom. Natomiast jeśli spodziewacie się tutaj ostrych scen BDSM to nie liczcie na to. Klapsy w cztery litery pasem i to tyle w temacie. Podobała mi się przemiana głównego bohatera z seksoholika do romantyka, który poznając Pearl zapragnął stworzyć rodzinę. Czy udało mu się taką stworzyć? Zajrzyjcie do tej książki, a dowiecie się.
Idealna propozycja dla fanów lekkich romansów.
Jako debiut oceniam 5/10.
Ciekawa jestem Waszych opinii. Dajcie znać, czy macie w planach, a może już przeczytaliście?

BRUNETTE BOOKS

Bezcenna
Rozalia Trawińska0
Okładka ksiązki - Bezcenna

JEŚLI CENĄ MOJEJ MIŁOŚCI BYŁABY TWOJA ŚMIERĆ, BYŁBYŚ GOTOWY UMRZEĆ? Dragovich nie ma słabości. Dopóki w jego życiu nie zjawia się kobieta, która chce...