Pakiet: Beach read, Ludzie, których spotykamy na wakacjach

Słoneczne romanse Emily Henry w pakiecie!

,,Beach read"

January Andrews to popularna autorka romansów, która ma w sercu i na koncie jedynie ogromną pustkę. Augustus Everett, poważny znany literat, gardzi szczęśliwymi zakończeniami i uważa, że prawdziwa miłość to bajka.

Dzieli ich prawie wszystko, za to łączy fakt, że przez następne trzy miesiące będą mieszkać w sąsiednich domkach na plaży, walcząc z pisarską blokadą i niemocą twórczą. Tymczasem koniec lata to nieprzekładalny termin oddania ich potencjalnych bestsellerów.

Zawierają zakład i wymieniają się tematami książki. Zaczyna się wyścig. Wygra ten, kogo książka ukaże się jako pierwsza. Tylko że opowiadanie sobie nawzajem życiowych historii może nieść za sobą poważne ryzyko. I wywrócić świat do góry nogami.

,,Ludzie, których spotykamy na wakacjach"

Dwójka przyjaciół, dziesięć wakacyjnych wyjazdów i tylko jedna okazja, by się zakochać.

Poppy i Alex. Alex i Poppy. Najlepsi przyjaciele, którzy każdego lata spotkają się, by spędzić ze sobą tydzień wakacji.

Ale dwa lata temu wszystko się popsuło. Od tamtej pory przestali ze sobą rozmawiać.

Poppy postanawia to naprawić. Zaprasza Alexa na wspólny wyjazd, a on się... zgadza!

Czy coś może pójść nie tak?

Informacje dodatkowe o Pakiet: Beach read, Ludzie, których spotykamy na wakacjach:

Wydawnictwo: Illuminatio

Kup książkę Pakiet: Beach read, Ludzie, których spotykamy na wakacjach

Beach Read
Emily Henry0
Okładka ksiązki - Beach Read

Międzynarodowy bestseller, który rozpali cię w te wakacje! Zabawna historia miłosna pośród skwierczącego upałem lata. January Andrews to popularna...

Miłość, która przełamała świat
Emily Henry0
Okładka ksiązki - Miłość, która przełamała świat

Zaryzykować przyszłość, zanurkować w nieznane i zdobyć wymarzoną miłość Natalie spędza lato w swoim rodzinnym miasteczku w Kentucky. To ostatnie tak leniwe...

Kobiety naukowców
Aleksandra Glapa-Nowak