Ostatni krzyk suki

Madame Connasse, czyli pani Suka powraca! Chcesz w końcu poznać brutalną prawdę o życiu? Marzysz o tym, by mieć celną ripostę w każdej sytuacji, a wszystkie problemy pokonywać głośnym śmiechem? A może po prostu pokochałaś madame Connasse i chciałabyś dowiedzieć się, co jeszcze ma do powiedzenia? Oto książka dla ciebie.
Ten zbiór boleśnie prawdziwych i histerycznie śmiesznych złotych myśli wesprze cię w trudnych chwilach!

„Zima jest ekstra; szybko robi się ciemno, więc mniej widać, że jesteś brzydki”.

„Mój mąż mówi, że chciałby spędzić wakacje w miejscu, którego nie zna. Chyba mu zaproponuję kuchnię!”

„Różnica między kawą i twoją opinią jest taka, że prosiłam tylko o kawę”.

„Mężczyźni, przestańcie oceniać kobiety po kilogramach, żeby one nie oceniały was po centymetrach”.

„Nie potrzebuję snu, tylko śpiączki farmakologicznej”.

Informacje dodatkowe o Ostatni krzyk suki:

Wydawnictwo: Feeria
Data wydania: 2019 (data przybliżona)
Kategoria: Rozrywka, humor
Tytuł oryginału: Madame Connase se lache vraimenti
Język oryginału: francuski
Tłumaczenie: Marynia Bicz

Tagi: bóg

Kup książkę Ostatni krzyk suki

Ostatni krzyk suki - opinie o książce

Książka mała i poręczna, jednak jej treść sięga wyżyn.

Krótkie teksty rozśmieszają niemal doprowadzajac do łez. Autorka używa wulgaryzmów i to dobitnie , jednak nie razi to a sprawia raczej, że trafia idealnie w punkt , a każdy czytajacy znajdzie tu coś dla siebie. Wiele z nich można uznać za motta życiowe:)

Suka śmieje się ostatnia
Madame Connasse0
Okładka ksiązki - Suka śmieje się ostatnia

Uwaga, oto nadchodzi brutalna prawda o świecie i o… nas samych! Pani Suka, czyli Madame Connasse, jest hitem francuskiego Facebooka. To krynica...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk