Ostatni blef

Czasami nasza przeszłość jest większą niewiadomą niż przyszłość.

Marta od kilku tygodni pozostaje w ukryciu, pilnowana przez Niklasa – zaufanego człowieka Kamila. Odcięcie od jakichkolwiek informacji sprawia, że dziewczyna każdego dnia mierzy się z lękiem o swoich bliskich, a w jej głowie kłębią się pytania o to, dlaczego tak właściwie musiała wyjechać z kraju.

Tymczasem Kamil, który obiecał dorwać Lupusa, próbuje wstąpić do najbardziej tajemniczej grupy przestępczej. Równocześnie za wszelką cenę stara się trzymać swoją ukochaną z dala od niebezpieczeństwa.
Jaką rolę w tej historii odegrają stare listy, które nieoczekiwanie otrzyma Kamil?

Marti i Wilku będą musieli zmierzyć się z tajemnicami z przeszłości i zawalczyć o wspólną przyszłość. Czy w końcu będzie im pisane szczęśliwe zakończenie?

Dowiecie się tego z finałowego tomu emocjonującej, pełnej miłości, niebezpieczeństwa i zwrotów akcji serii „Oszukany czas”.

Weźcie głęboki wdech, zacznijcie czytać „Ostatni blef” i pamiętajcie, że gdy walczycie o miłość, nie ma miejsca na sentymenty. Musicie być zdolni do wszystkiego. Absolutnie wszystkiego.

Informacje dodatkowe o Ostatni blef:

Data wydania: 2024-06-05
ISBN: 9788396819116

Kup książkę Ostatni blef

Ostatni blef - opinie o książce

Jak się pisze miłość
Kinga Tatkowska0
Okładka ksiązki - Jak się pisze miłość

Laura Morawska jest uważana za specjalistkę od porywów serca - jej miłosne powieści w mig stają się bestsellerami i zdobywają rzesze fanów. Gdy jej debiutancka...

Klub Drugich Szans
Kinga Tatkowska0
Okładka ksiązki - Klub Drugich Szans

Czy każdy zasługuje na drugą szansę? Agata zawsze była spokojną dziewczyną i dobrą przyjaciółką. Odkąd tylko pamięta, skrycie podkochiwała się w popularnym...

Kyle
T.M. Piro